De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Ontwerp je eigen shirt voor de zomer!

02-05-2024
by Bryan Kruithof

De zomer komt er weer aan en de tshirts kunnen de kast weer uit! Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde T-shirts voor een evenement, promotie of gewoon voor dagelijks gebruik. Bij Tshirtdeal kun je terecht voor een breed scala aan opties. Zo kan je een shirt bedrukken of shirt borduren met een eigen design. In deze blog lees je er meer over!

Tshirt bedrukken

Wil jij een shirt met een tekst, logo of afbeelding voor de zomer? Laat dan een t shirt bedrukken! Omdat wij gebruik maken van de druktechtniek DTF kunnen wij alle designs bedrukken tot in de kleinste details. Wij hebben ene ruim assortiment aan heren T-shirts, dames T-shirts en kinder T-shirts. Goedkoop een uniseks shirt bedrukken? Ga dan voor onze te gekke aanbieding. Je bestelt nu namelijk al een tshirt met tekst of logo voor €8,-! Kies uit 50 kleuren en laat de eerste regel tekst of een borstlogo gratis bedrukken. Denk aan je eigen naam of bedrijfslogo als bedrukking. Naast dit shirt hebben wij er nog veel meer! Wat dacht je van een organic heren shirt of organic dames shirt. Deze shirts zijn gemaakt van biologisch katoen en gerycled polyester. Zo kan je een leuk shirt ontwerp en denk je tegelijkertijd aan het millieu! Als je op zoek bent naar een stoer shirt, dan is de heren heavy oversized shirt of dames turtleneck top wat je zoekt. Ontwerp met je eigen tekst, logo of afbeelding en laat bedrukken! Al een leuk ontwerp in gedachte? Bekijk dan het gehele assortiment en laat je favoriete tshirt bedrukken!

T-shirt bedrukken

Shirt borduren

Naast dan wij shirts bedrukken kan je ook shirt borduren! Het borduren van een shirt met garen geeft een stoer uiterlijk. Zo loop je er blits bij de komende zomer. Je kan een uniseks shirt, dames shirt of kinder shirt borduren met een tekst naar keuze. Een geborduurd shirt met één regel tekst bestel je al voor €9,-! Laat bijvoorbeeld bedrukken al bedrijf met je bedrijfsnaam of als particulier met je eigen naam. Logo's borduren wij enkel op aanvraag! Per logo verschilt het namelijk of dit netjes te borduren is. Daarnaast zijn er voor het borduren van logo's ook speciale borduur bestanden nodig. Heb je hier interesse in? Stuur dan een mail naar verkoop@tshirtdeal met het logo en je wensen!