Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Ontwerp nu ook je eigen badslippers bij Tshirtdeal!

17-06-2022
by Bryan Kruithof

Wij hebben een nieuw item toegevoegd aan ons assortiment! Namelijk badslippers! Iedereen heeft ze wel in huis, maar hoe gaaf is het als je je eigen badslipper kan ontwerpen en laten bedrukken. Je kan ze dragen in de tuin, op vakantie, tijdens en douchen of gewoon in huis. Ontwerp je eigen badslippers met een tekst, logo of afbeelding en laat bedrukken! In deze blog lees je meer over de badslippers en de mogelijkheden!

Badslippers ontwerpen

Badslippers bedrukken

De badslippers hebben een wreefband die je kan laten bedrukken met je eigen tekst, afbeelding of logo. Zo kan je de bovenkant, binnenkant en buitenkant van de wreefband helemaal zelf ontwerpen en laten bedrukken! Bedrukte badslippers zijn super leuk voor particulieren, sportverenigingen en bedrijven. Voor particulieren is het bijvoorbeeld super leuk om de badslippers aan de buitenkant te laten bedrukken met je eigen naam! Of wat dacht je van een te gekke foto op de bovenkant?! Zo weet je thuis precies van wie welke slipper is!

Voor sportverenigingen en bedrijven zijn de badslippers ook geschikt. Zo kunnen sportverenigingen de badslippers bedrukken met hun eigen clublogo en/of clubnaam. Dit is super leuk voor de leden van je eigen sportvereniging. Bedrijven kunnen hun eigen bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam laten bedrukken. Leuk om te geven aan je personeel of als relatiegeschenk! Je bestelt al een badslipper met één regel tekst of één logo vanaf €13,99! Al een leuk ontwerp in gedachte voor op de badslipper? Start dan gelijk met het ontwerpen van je eigen badslippers en bestel!

Badslippers in 6 kleuren

Meer over de badslippers

De badslippers zijn te verkrijgen in 6 verschillende kleurencombinaties en gemaakt van 100% PVC. De wreefband die je kan laten bedrukken met je eigen tekst, logo of afbeelding is wit of zwart en het voetbed is er in diverse kleuren. Door het voorgevormde voetbed lopen de slippers heerlijk en de antislip zool zal ervoor zorgen dat je niet zal uitglijden als je je op een natte ondergrond bevindt. De verschillende kleuren badslippers zijn er in de maten 36 tot en met 47! Voor iedereen zit er dus wel een passende maat bij.

De startprijs van de badslippers zijn €11,99! Wil jij de badslipper laten bedrukken met tekst? Dan betaal je voor de eerste regel tekst €2,- en voor iedere volgende regel tekst €1,-. Per logo betaal je €2,- extra om te bedrukken.

Draag jij liever teenslippers? Ook deze kan je bij ons helemaal zelf ontwerpen en bedrukken! Je scoort al teenslippers inclusief bedrukking voor maar €15,-!