De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Originele Moederdag cadeaus!

13-04-2022
by Bryan Kruithof

Zondag 8 mei is het weer Moederdag! Deze dag staat volledig in het teken van je moeder. Daar hoort natuurlijk ook een leuk Moederdag cadeau bij! Elk jaar is het weer een hele opgave om wat leuks en origineels te kopen. Wij helpen je er een handje bij met deze blog vol met cadeaus voor moeders. Lees meer in de blog en verras je moeder met een origineel Moederdag cadeau!

Gegraveerde Moederdag armbanden

Sieraden doen het altijd goed als Moederdag cadeau! Maar hoe leuk is het als je een armband ook nog eens kan personaliseren met je eigen tekst en/of icoontje! Bij ons kan je een ruim aanbod aan armbanden gratis laten graveren met een eigen lieve boodschap! Voor een icoontje betaal je €2,- extra! Denk bijvoorbeeld aan een lief hartje als icoon op een armband. Kies uit losse armbanden of armbanden sets als Moederdag kado. 

Houdt je moeder van subtiele armbanden? Ga dan voor de smalle bangle armband inclusief tekst gegraveerd. Wanneer deze toch wat te smal is kan je ook voor de brede bangle armband kiezen. Daarnaast is de mesh armband ook super mooi om te laten graveren met een lieve tekst. Liever een icoontje op en armband? Dan is de armband met hanger uitermate geschikt. Kies je favoriete armband, schrijf een lieve boodschap aan je moeder en voeg eventueel een mooi icoontje toe! Scoor een persoonlijk Moederdag cadeau met onze gegraveerde armbanden!  

Moederdag cadeaus

Moederdag ballonnen

Wij hebben een ruim aanbod aan helium ballonnen die super leuk zijn om te geven als Moederdagcadeau! Kies uit standaard ballonnen met Moederdag opdruk of ontwerp je eigen hart ballon met tekst. Wat dacht je van de ‘Happy Mother’s Day’ hart ballon in pastel kleuren of een ‘Dikke knuffel’ hart ballon. Met deze Moederdag ballonnen heb je gemakkelijk en snel een origineel Moederdag cadeau. Ze worden ook nog eens verstuurd in een feestelijke doos!

Bij de Moederdag ballonnen hebben wij nu ook een te gekke actie! Je bestelt namelijk al een rode hart ballon met je eigen tekst! Schrijf een lieve boodschap op de ballon en geeft cadeau. 

Moederdag cadeaus

Overige Moederdag cadeaus

Naast gegraveerde armbanden en Moederdag ballonnen hebben wij nog veel meer leuke cadeaus voor moeders! Op zoek naar een goedkoop Moederdagcadeau? Ga dan voor een Moederdag foto mok of één van onze diverse Moederdag mokken. Deze bestel je al voor maar €6,-! Daarnaast hebben wij ook super schattige baby items voor Moederdag. Denk aan schattige rompertjes en T-shirts met Moederdag opdruk voor maar €11,95. Deze zijn super leuk als eerste Moederdag cadeau. Is je moeder echt een zoetekauw? Dan moet je voor een Moederdag snoepblik gaan! Kies je favoriete ontwerp snoepblik en kies vervolgens de gewenste snoepgoed. Je kan sommige Moederdag blikken ook nog eens personaliseren met een eigen foto of tekst! Zo heb je een super origineel en lekker Moederdag cadeau voor maar €9,95!