Even geen geld? Betaal nu ook met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Originele Valentijnsdag cadeaus voor hem en haar!

27-01-2023
by Bryan Kruithof

De dag van de liefde komt steeds dichterbij! Op 14 februari is het weer Valentijnsdag en daar hoort natuurlijk een origineel Valentijn cadeau bij! Heb jij nog geen cadeau gevonden? In deze blog lees je meer over onze originele cadeaus voor Valentijnsdag. Wij hebben Valentijnsdag cadeaus voor hem en Valentijnsdag cadeaus voor haar. Denk aan gepersonaliseerde armbanden, ballonnen, knuffel kussens, strings en nog veel meer. Lees snel de blog!

Kan je niet wachten om een cadeau voor jouw Valentijn te bestellen?
Bestel dan hier gelijk je favoriete Valentijnsdag cadeau!

Hart ballon met eigen tekst

Een helium ballon met tekst is altijd leuk om te krijgen! Voor Valentijnsdag is een hart ballon natuurlijk heel gepast. Speciaal voor Valentijnsdag kan je nu en hart ballon met tekst voor €13,- bestellen. Het is een Valentijn cadeau dat je kan geven aan vrouwen en mannen. Personaliseer een hartjes ballon met een tekst naar keuze. Denk aan een datum, I Love You of een andere lieve tekst naar keuze. De helium hart ballon wordt verzonden in een feestelijke doos. Bij het openen zal de ballon met tekst uit de doos vliegen. Dit geeft een super leuk suprise effect aan je cadeau voor Valentijn! Aan wie ga jij dit Valentijns cadeau geven? Start met ontwerpen en geef de helium hart ballon met tekst!

Touw armband graveren voor €5,-

Armband graveren voor jouw Valentijn

Onze gegraveerde armbanden zijn ook super leuk om te geven als Valentijnsdag cadeau! Wij hebben een ruim assortiment aan armbanden voor vouwen en heren. Zo kan je dus een Valentijnsdag cadeau voor hem of Valentijnsdag cadeau voor haar kopen met een armband. Speciaal voor Valentijn is er nu een te gekke aanbieding. Bestel een gegraveerde touw armband voor €5,-! Zo bestel je dus een goedkoop Valentijn cadeau. Als Valentijn cadeau voor vrouwen is de mesh armband of brede bangle ook super leuk. Voor heren zijn de leren armband en siliconen armband leuk om te geven als cadeau voor Valentijn. Op alle armbanden kan je een eigen tekst en/of icoontjes graveren. De tekst graveren wij gratis en een icoontje graveren wij voor maar €2,- extra. Naast de bovenstaande armbanden hebben wij er nog veel meer. Bekijk alle Valentijn armbanden en geef een gepersonaliseerd Valentijn cadeau!

I Love You mini me knuffel kussen met eigen foto

I Love You knuffel kussen met foto

Wil je met je cadeau voor Valentijn laten blijken dat je van iemand houdt? Ga dan voor een I love you mini me knuffel kussen. Geef de mini me knuffel kussen man als valentijns cadeau voor hem en de mini me knuffel kussen vrouw als valentijns cadeau voor haar! Bij deze knuffel kussen kan je kiezen uit de huidskleuren blank, getint en donker. Daarnaast zijn ze er in 25cm, 30cm en 38cm. Personaliseer de mini me knuffel met je eigen foto en je hebt een super leuk Valentijnsdag cadeau!

Valentijn string bedrukt met eigen tekst

Valentijn string bedrukken

Dit is geen cadeau voor hem en haar, maar hij mag zeker niet ontbreken in de lijst van originele Valentijnsdag cadeau! Een bedrukte Valentijn string met tekst! Super grappig en origineel om te geven aan je vriendin of vrouw. Kies uit 3 soorten strings met ieder een eigen Valentijn ontwerp. Laat de band van van de string bedrukken met een tekst naar keuze. Met de valentijn string geef je een onvergetelijk Valentijns cadeau!

Naast deze originele Valentijnsag cadeaus hebben wij er nog veel meer. Vergeet dan ook zeker niet de gehele Valentijn categorie te bekijken. Verras jouw valentijn met een origineel Valentijn cadeau van Tshirtdeal!