De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Paraplu bedrukken met je eigen tekst of logo!

29-09-2022
by Bryan Kruithof

De herfst staat bekend om de regenachtige dagen. En ook dit jaar hebben we alweer te maken met veel neerslag in de herfst. Wanneer je toch op pad gaat is het handig om een paraplu mee te nemen. Maar hoe gaaf is het als je een zelf ontworpen paraplu kan meenemen? Bij ons kan je een paraplu bedrukken met je eigen tekst of logo. Ideaal voor in de herfst! In deze blog lees je alles over onze paraplu’s!


Grote paraplu bedrukken

Ben je op zoek naar een grote paraplu die je zeker droog houdt? Zoek dan niet verder! Onze grote paraplu bedrukt met één regel tekst of logo bestel je namelijk al voor €13,-! De grote paraplu heeft een doorsnede van maar liefst 131cm! Daarnaast beschikt deze paraplu over een kunststof/rubberen handgreep, klittenbandsluiting en een winddichte vering met snelle opberging. Kies uit de kleuren zwart, wit, blauw, donkerblauw, donkergroen, grijs of rood en start met ontwerpen.

Laat als bedrijf de paraplu bedrukken met je eigen bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Zo heb je een ideale paraplu voor personeel dat veel onderweg is. Daarnaast zijn paraplu’s ook super leuk als relatiegeschenk! Ook particulieren kunnen een paraplu laten bedrukken met een eigen ontwerp. Denk aan bijvoorbeeld wandelclubs met hun eigen naam of logo. Let er bij het ontwerpen wel op dat je je tekst, logo of afbeelding binnen de driehoek vlakken van de paraplu plaatst. Ontwerp de grote paraplu met je eigen tekst of logo en bestel vanaf €13,-!

Kleine paraplu bedrukt

Is de bovenstaande paraplu toch net wat te groot? Ga dan voor onze kleine pocket paraplu! Deze paraplu is ideaal om onderweg mee te nemen. Je kan de kleine paraplu namelijk gemakkelijk opbergen in het bijbehorende zakje. De paraplu heeft een doorsnede van 85cm en een stoklengte van 47cm. Hij is gemaakt van 100% polyester en heeft een kunststof/rubberen greep. Kies uit maar liefst 13 verschillende kleuren en ontwerp de kleine paraplu met één regel tekst of klein logo en bestel voor maar €11,-!