Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Pet bedrukken of borduren met eigen ontwerp

14-04-2023
by Bryan Kruithof

Met de huidige lentezon komt een pet goed van pas! Daarnaast maakt een pet je outfit ook nog eens helemaal af. Maar hoe leuk is het als je een zelf ontworpen pet kan dragen? Bij ons kan je een pet bedrukken of pet borduren met je eigen ontwerp. Ga voor een pet met logo of pet met tekst en bestel. In deze blog lees je meer over onze caps om te bedrukken of te borduren!

Snapback borduren

Momenteel is er een te gekke snapback aanbieding! Je scoort nu namelijk een geborduurde snapback met tekst voor maar €10,-! Geen addertjes onder het gras, maar gewoon spotgoedkoop! De snapback voor volwassenen is er in maar liefst 12 verschillende kleuren en is one size. Daarnaast is er ook nog een snapback voor kinderen in 4 hippe kleuren. Beide snapbacks kan je gemakkelijk verstellen met de sluiting aan de achterkant. Ontwerp de snapback met je eigen (bedrijfs)naam, een oneliner, qoute of een andere tekst naar keuze en profiteer van deze aanbieding!

Snapback met tekst €10,-

Pet bedrukken

Wil je een pet met logo? Laat dan één van onze petten bedrukken! Wij kunnen namelijk logo’s, afbeeldingen en teksten bedrukken op de caps! In ons assortiment aan caps om te bedrukken hebben wij o.a. baseball caps, snapbacks en flexfit caps. De cargo cap inclusief tekst voor €10,50 is één van de populairste petten. Deze pet bedrukken wij gratis met één regel tekst en je kan een logo toevoegen voor maar €3,- extra. De ruffles op de voorkant maken het een stoere pet. Kies uit 13 verschillende kleuren en start met ontwerpen!

Wil je goedkoop een cap bedrukken? Ga dan voor onze baseball pet met tekst. Deze bestel je namelijk voor maar €6,50! Goedkoper dan dit ga je het echt niet vinden. Je kan ook een baseball pet met logo bestellen voor maar €9,50! Voor kids hebben wij ook een leuke baseball pet klaar staan. Ontwerp de kinder snapback met je eigen tekst of logo en bestel al vanaf €10,-! Wij hebben nog veel meer petten om te laten bedrukken. Bekijk alle caps om te bedrukken en start met het ontwerpen van je favoriete pet!

Petten bedrukken of borduren

Pet borduren

Naast dat je een pet kan laten bedrukken kan je ook diverse petten borduren. Je kan een cap borduren met een tekst naar keuze. Naast de eerder genoemde snapback aanbieding hebben wij nog veel meer caps om te borduren. Wat dacht je van de cotton cap met mesh! Deze pet is er in 13 verschillende kleurencombinaties. De achterkant van mesh maakt deze pet helemaal af. Laat borduren met je eigen naam of een andere tekst naar keuze en bestel voor maar €12,50. Daarnaast zijn de flex fitted baseball cap en dad cap destroyed ook erg populair om te borduren! Wacht niet langer en laat een cap borduren met je eigen tekst!