Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 16:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Profiteer alleen vandaag van de Cyber Monday Deals!

23-11-2022
by Bryan Kruithof

Het is vandaag Cyber Monday! Een dag die niet zomaar aan Tshirtdeal voorbij gaat. Alleen vandaag zijn er namelijk te gekke Cyber Monday Deals te verkrijgen. T-shirts, hoodies, een muts en nog meer! Alle deals bedrukken wij gratis met minimaal één regel tekst. Meer weten over alle Cyber Monday Deals? Lees dan snel de hele blog!

Wil je direct bestellen?
Bekijk die hier al onze Cyber Monday producten!

Cyber Monday Deals!

Cyber Monday Textiel

Onze top producten zijn tijdens Cyber Monday te verkrijgen tegen hele scherpe prijzen! Geen addertjes onder het gras, maar gewoon echt goedkoop! Wat dacht je van een Cyber Monday T-shirt bedrukt met één regel tekst voor maar €6,-! Het uniseks T-shirt, dames T-shirt of kinder T-shirt is er in allerlei verschillende kleuren en maten!

Liever toch wat anders dan een T-shirt met dit koude weer? Ga dan voor de Cyber Monday Hoodie o Cyber Monday Sweater Een uniseks hoodie of kinder hoodie bedrukken wij gratis met tekst voor maar €16,50! De hoodie is heerlijk warm, waardoor die geschikt is voor de koude dagen. Daarnaast is de sweater ook nog in de aanbieding vandaag. Ook deze is er als uniseks sweater en kinder sweater. Laat de sweater bedrukken met één regel tekst voor maar €13,-! Denk aan je eigen naam, bedrijfsnaam of een te gekke oneliner! Jij kan helemaal zelf bepalen welke tekst er bedrukt zal worden!

De T-shirts, hoodies en sweaters bedrukken wij allemaal gratis met één regel tekst! Wil je meerdere regels tekst? Dan is dat ook mogelijk. Tijdens Cyber Monday bedrukken wij iedere volgende regel tekst al voor €1,-! Naast tekst bedrukken wij ook goedkoop logo’s op de Cyber Monday Deals. Een kleine logo bedrukken wij voor €2,50 en een groot logo voor €5,-! Ideaal voor bedrijven met hun bedrijfslogo als bedrukking. Wacht niet langer en bestel alleen vandaag nog je favoriete Cyber Monday Deal!

Cyber Monday Deals!

Cyber Monday hoofddeksels

Naast onze te gekke Cyber Monday Deals op textiel hebben wij er nog veel meer! Zo scoor je vandaag de cyber monday muts inclusief bedrukking voor maar €6,-! Deze warme muts is dubellaags gebreid, waardoor deze uitermate geschikt is voor de koude dagen. Laat bedrukken met je eigen tekst en/of logo en bestel. Daarnaast komen de kerstdagen ook steeds dichterbij! Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor je personeel of familie? Ga dan voor de Cyber Monday Kerstmuts met bedrukking voor €2,50! Uiteraard kan je hem ook voor jezelf ontwerpen met een te gekke tekst of afbeelding naar keuze!

Wacht niet te lang, want alle Cyber Monday Deals zijn alleen vandaag 28 november geldig! Bekijk hier de Cyber Monday categorie met alle producten en start snel met ontwerpen.