De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Regenjassen bedrukt voor heren, dames en kids!

02-09-2022
by Bryan Kruithof

Na lang lekker weer te hebben gehad wordt het deze week helaas een stuk minder. Ze geven heel veel regen op en dan komt een regenjas goed van pas! In ons assortiment aan jassen hebben wij diverse jassen die waterafstotend zijn. Denk aan windrunners, softshell jassen en windbreakers. In deze blog lees je alles over onze regenjassen voor heren, dames en kids!

Softshell jassen bedrukken

Op zoek naar een jas voor verschillende weersomstandigheden? Ga dan voor een softhell jas! De softshell jas is waterafstotend, waardoor het geschikt is als regenjas. Naast dat de softshell jas waterafstotend is, is het ook nog winddicht en luchtdoorlatend. Dit maakt het de ideale jas voor verschillende weersomstandigheden! Wij hebben een heren softshell jas, dames softshell jas en kinder softshell jas. Je scoort al een softshell jas bedrukt met borstlogo voor maar €25,-! Dit maakt het super aantrekkelijk voor bedrijven! Ook tekst is mogelijk om te bedrukken tegen een meerprijs!


Softshell jassen bedrukken