Even geen geld en toch genieten van een Black friday aanbieding?
Rond je order af met Riverty (voorheen Afterpay)
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

Rugzakken voor het nieuwe schooljaar!

12-08-2022
by Bryan Kruithof

De zomervakantie komt helaas alweer op zijn einde en het nieuwe schooljaar komt eraan. Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar met een leuke bedrukte of geborduurde rugzak! Wij hebben verschillende rugzakken die je kan laten bedrukken of borduren! Denk aan een leuke kinderrugzak geborduurd met naam of een rugtas bedrukt met naam! In deze blog lees je meer over onze rugzakken voor het nieuw schooljaar!

Kinderrugzak geborduurd met naam

Ben je op zoek naar een schattige rugzak voor naar school? Dan moet je voor de Kinderrugzak geborduurd met naam gaan! Deze schattige rugzak is gemaakt van imitatiebont en hebben super schattige beren oortjes aan de bovenkant. Ze hebben een inhoud van 3,5L en beschikken over een voorvakje met rits! Ideaal dus als kinderrugzak voor school! Wij borduren deze kinderrugzak met naam voor maar €18,95! Kies uit de kleuren bruin, beige, groen, blauw of zwart en start met ontwerpen!

Kinderrugzak geborduurd met naam

Rugzak bedrukt met tekst

Liever een rugzak bedrukken in plaats van borduren? Ook dat is mogelijk! Je scoort al een rugzak bedrukt met tekst voor maar €15,-! Deze rugzakken hebben een inhoud van 18 liter, dus er past genoeg in! Laat bedrukken met je eigen naam, een leuke oneliner of andere leuke tekst naar keuze. Op deze rugzak kan je ook een logo of afbeelding toevoegen tegen een meerprijs van €4,-! Zo kan je helemaal zelf je eigen rugzak voor naar school ontwerpen en laten bedrukken!

Daarnaast hebben wij ook leuke standaard ontwerpen waarin je je eigen naam kan toevoegen. Zo hebben wij een ambulance rugzak, brandweer rugzak en politie rugzak. Ben jij fan van één van deze hulpdiensten? Voeg dan je eigen naam toe in één van de ontwerpen en je hebt een super stoere schooltas voor €19,-!

Rugtassen bedrukken

Gymtassen bedrukt

Naast rugzakken voor school hebben wij ook gymtassen met een inhoud van 11 liter! Je scoort al een rugtas incl. één regel tekst voor maar €6,-! En een rugtas bedrukt met logo voor maar €9,95! Met deze handige rugtasjes ga je in stijl naar de gym. Ze beschikken over handige trekkoordjes, zodat je ze ook gemakkelijk op je rug kan dragen. Wanneer deze rugtas toch wat te klein is kan je ook een stoere camouflage barrel bag bedrukken met je eigen ontwerp!

Wij hebben nog veel meer leuke tassen die geschikt zijn voor naar school! Bekijk onze gehele collectie aan tassen en laat je favoriet bedrukken. Zo kan je er weer tegenaan in het nieuwe schooljaar!