Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Rugzakken voor het nieuwe schooljaar!

12-08-2022
by Bryan Kruithof

De zomervakantie komt helaas alweer op zijn einde en het nieuwe schooljaar komt eraan. Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar met een leuke bedrukte of geborduurde rugzak! Wij hebben verschillende rugzakken die je kan laten bedrukken of borduren! Denk aan een leuke kinderrugzak geborduurd met naam of een rugtas bedrukt met naam! In deze blog lees je meer over onze rugzakken voor het nieuw schooljaar!

Kinderrugzak geborduurd met naam

Ben je op zoek naar een schattige rugzak voor naar school? Dan moet je voor de Kinderrugzak geborduurd met naam gaan! Deze schattige rugzak is gemaakt van imitatiebont en hebben super schattige beren oortjes aan de bovenkant. Ze hebben een inhoud van 3,5L en beschikken over een voorvakje met rits! Ideaal dus als kinderrugzak voor school! Wij borduren deze kinderrugzak met naam voor maar €18,95! Kies uit de kleuren bruin, beige, groen, blauw of zwart en start met ontwerpen!

Kinderrugzak geborduurd met naam

Gymtassen bedrukt

Naast rugzakken voor school hebben wij ook gymtassen met een inhoud van 11 liter! Je scoort al een rugtas incl. één regel tekst voor maar €6,-! En een rugtas bedrukt met logo voor maar €9,95! Met deze handige rugtasjes ga je in stijl naar de gym. Ze beschikken over handige trekkoordjes, zodat je ze ook gemakkelijk op je rug kan dragen. Wanneer deze rugtas toch wat te klein is kan je ook een stoere camouflage barrel bag bedrukken met je eigen ontwerp!

Wij hebben nog veel meer leuke tassen die geschikt zijn voor naar school! Bekijk onze gehele collectie aan tassen en laat je favoriet bedrukken. Zo kan je er weer tegenaan in het nieuwe schooljaar!