De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Scoor een bedrukte handdoek voor de vakantie!

29-06-2022
by Bryan Kruithof

Ga jij binnenkort op zonvakantie? Laat dan een handdoek bedrukken en neem mee op vakantie! Wij hebben een ruim assortiment aan handdoeken, gastendoeken en badhanddoeken die je kan laten bedrukken met je eigen ontwerp. Naast dat je ze zelf kan ontwerpen hebben wij ook super leuke standaard ontwerpen als bedrukking op de handdoeken. In deze blog lees je alles over de mogelijkheden om een handdoek te bedrukken!

All over handdoek bedrukken

Je kan bij ons diverse maten handdoeken all over bedrukken. Dit houdt in dat je de gehele handdoek kan laten bedrukken met je eigen ontwerp! Super gaaf als je bijvoorbeeld een afbeelding wilt laten bedrukken op heel de handdoek. Voor de vakantie is de badhanddoek inclusief all over bedrukking ideaal! Het badlaken is 70 x 140cm en kan je bedrukken met je eigen logo, afbeelding of tekst naar keuze. Een bedrukte badhanddoek scoor je nu al voor €18,- met opdruk! Liever een kleiner formaat? Ga dan voor de handdoek 50 x 100cm incl. all over bedrukking of een gastendoek 30 x 50cm incl. all over bedrukking!

Op zoek naar een groot strandlaken om te bedrukken? Ga dan voor de big towel inclusief bedrukking! Deze handdoek is maar liefst 100 x 210cm groot en je kan de strook op de handdoek laten bedrukken met een afbeelding, logo of tekst naar keuze. Ideaal voor op het strand in je vakantie. Kies uit 20 verschillende kleuren en laat het strandlaken bedrukken!

Handdoek bedrukken

Bedrukte handdoek met eigen hoofd

Hoe grappig is het als je een handdoek bedrukt met je eigen hoofd er op! Naast dat het super grappig is weet je ook precies van wie welke handdoek is! Super leuk als je bijvoorbeeld met een vriendengroep op vakantie gaat. Je kan bij ons twee handdoeken bedrukken met je eigen hoofd. Als eerst hebben we de ‘Afgetraind lichaam met eigen gezicht’ handdoek. Op deze handdoek staat een gespierd lijf waarop je zelf een foto van je hoofd kan uploaden. Deze handdoek is er in de afmetingen 50 x 100cm en 70 x 140cm! Daarnaast kan je ook een blanco handdoek bedrukken met je eigen hoofd in de afmeting 50 x 100cm of 70 x 140cm! Op zoek naar een grappige handdoek voor op vakantie? Start dan snel met het ontwerpen van een handdoek met je eigen hoofd en bestel vanaf €13,50! 

Handdoeken met leuke ontwerpen

Grappige handdoeken bedrukt

Geen zin om zelf een handdoek te ontwerpen? Kies dan één van onze standaard handdoek ontwerpen. Wij hebben diverse grappige handdoek voor je klaarstaan met een grappige bedrukking. Wat dacht je van een de ‘Hier ligt een kaasplankje’ handdoek! Geniaal als je als Nederlander naar het buitenland op vakantie gaat. Moet jij altijd vechten om een bedje op vakantie? Ga dan voor de ‘Gereserveerd’ handdoek en leg deze geniale handdoek op je ligbed. Als laatst hebben wij ook nog bedrukte handdoeken waarmee je een spelletje kan spelen. Zo kan je de ‘Beachpong’ handdoek gebruiken voor een potje bierpong en het ‘Bordspel’ handdoek voor het spel mens erger je niet. Super leuk en grappig om mee te nemen op je vakantie!

Naast deze handdoeken hebben wij er nog veel meer! Bekijk hier het gehele assortiment aan handdoeken. Kies je favoriet en scoor een bedrukte handdoek!