Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Scoor een Vaderdag cadeau bij Tshirtdeal!

24-05-2022
by Bryan Kruithof

Zondag 19 juni is het weer Vaderdag! Op deze dag kan je je vader in het zonnetje zetten met een leuk Vaderdag cadeau! Wij hebben de leukste Vaderdag cadeaus weer voor je klaarstaan. Denk aan Vaderdag handdoeken, mokken, textiel, ballonnen en nog veel meer! In deze blog lees je meer over onze verschillende Vaderdagcadeaus!

Vaderdag handdoeken

De zomer is in aantocht en dan komt een Vaderdag handdoek goed van pas! Wij hebben super grappige Vaderdag handdoeken klaarstaan. Wat dacht je van een Afgetraind lichaam met eigen gezicht handdoek voor maar €13,50! Op deze handdoek staat een gespierd lichaam waarop je het hoofd van je eigen vader kan plaatsen. Liever alleen een hoofd van je vader op een handdoek? Ga dan voor een handdoek bedrukt met eigen hoofd! Naast deze grappige handdoeken hebben wij er nog veel meer. Denk aan een ‘Hier ligt een kaasplankje’ handdoek, ‘Ekte ekte Surinaamse vader’ handdoek en ‘Gerse vader’ handdoek. Bekijk hier alle Vaderdag handdoeken en verras hem met dit grappige Vaderdag cadeau!

Vaderdag handdoeken

T-shirts voor Vaderdag

Wij hebben natuurlijk nog veel meer Vaderdagkado’s! Wat dacht je van leuke bedrukte T-shirts! Zo hebben wij T-shirts voor de Vaders zelf, maar ook voor baby’s als het om een eerste Vaderdag gaat! Zoek je een grappig shirt voor je vader? Ga dan voor de ‘Ik snurk niet ik droom dat ik een tractor ben’ T-shirt voor maar €13,50. Of ga voor het Super Papa T-shirt met eigen naam als jij echt de beste papa van de wereld hebt! Als het een eerste Vaderdag is moet hier natuurlijk ook aandacht aan besteed worden. Dit doe je met het Baby T-shirt ‘Eerste Vaderdag met eigen naam’ voor maar €12,95. Personaliseer dit schattige baby T-shirt met de naam van je kleine en je hebt een super schattig eerste Vaderdag cadeau! Als de vader wel van biertje houdt is de Vaderdag romper Proost ook super leuk om te geven. Wij hebben nog veel meer shirts voor baby’s en vaders. Bekijk hier al onze te gekke T-shirts voor Vaderdag!

Vaderdag cadeaus

Vaderdag ballonnen

Een ballon is altijd een leuk cadeau om te geven en te ontvangen! Wij hebben leuke Vaderdag ballonnen voor je klaar staan. Kies uit Vaderdag ontwerpen of zet een eigen boodschap op een ballon. Heb jij echt de allerbeste vader van de wereld? Ga da voor de ‘Best dad ever’ ballon rond of de ‘#1 dad’ ballon rond. Heb je zelf een boodschap dat je op een ballon wilt hebben? Bekijk dan de Helium ballon hart met je eigen tekst voor €13,95. Deze hart ballon is verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren. Via onze online product designer kan je zelf je eigen boodschap op de ballon schrijven. Al onze ballonnen worden verstuurd in een feestelijke verzenddoos. Dit maakt het een super leuk Vaderdag cadeau!

Overige Vaderdag cadeaus

Naast de bovenstaande cadeaus voor vaders hebben wij er nog veel meer. Als je een goedkoop Vaderdagkado wilt zijn onze Vaderdag mokken geschikt. Deze bestel je al voor maar €6,-! Ook onze Vaderdag snoepblikken zijn super leuk om te geven. Kies je favoriete Vaderdag snoepblik, ontwerp eventueel en kies je gewenste snoepgoed. Alle Vaderdag snoepblikken bestel je al inclusief snoepgoed voor €9,95. Als laatst is de stropdas voor Vaderdag een echte klassieker! Laat een stropdas bedrukken of borduren voor maar €15,- en je hebt een te gek Vaderdagkado! Benieuwd naar al onze cadeaus voor Vaders? Bekijk dan hier het gehele assortiment aan Vaderdag cadeaus!

Let op: Vaderdag orders die vóór 13 juni zijn besteld zijn vóór Vaderdag in huis.