Even geen geld? Betaal nu ook met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Scoor een zelf ontworpen pet voor op vakantie!

16-07-2021
by Bryan Kruithof

De zomervakanties zijn nu echt begonnen! Vooralsnog mogen we nog steeds naar de zon om te genieten van een heerlijke vakantie. Een pet kan goed van pas komen op je vakantie in het buitenland, maar ook in het binnenland. Het maakt namelijk je outfit helemaal af, je hoeft je haren niet te doen en het beschermt je tegen de felle zon! Hoe gaaf is het als je de pet ook nog eens zelf kan personaliseren?! Bij ons kan je je favoriete pet laten bedrukken of borduren met je eigen ontwerp! Lees meer over verschillende petten en mogelijkheden in deze blog!

Wil je direct al onze petten bekijken? Bekijk dan hier het gehele assortiment aan petten!

Laat je pet bedrukken!

Wil jij graag een pet personaliseren met je eigen logo of een afbeelding? Kies dan om je pet te laten bedrukken! Uiteraard is het ook mogelijk om een pet te laten bedrukken met je eigen tekst. Via onze online product designer kan je je pet helemaal zelf ontwerpen naar keuze om vervolgens te laten bedrukken! Wat dacht je van de stoere cargo cap! Je scoort al een cargo cap inclusief tekst bedrukt voor maar €10,-! Of zoek een te gekke foto en laat het bedrukken op de snapback voor maar €10,-! Zo scoor je super goedkoop een bedrukte pet met eigen ontwerp!

Cargo cap incl. tekst €10,-  Snapback incl. tekst €10,-

Borduur je pet met tekst

Naast het bedrukken van een pet kunnen wij ze ook borduren met je eigen tekst! Je kan kiezen uit allerlei verschillende lettertypes en kleuren. Zo kan je het helemaal zelf naar wens personaliseren. Laat bijvoorbeeld een te gekke oneliner borduren op de canvas 5 panel cap voor maar €12,50! Of wat dacht je van een cotton cap met mesh! Je scoort ook een cotton cap met borduring voor maar €12,50! Liever een andere pet borduren? Dat kan! Bekijk dan ons gehele assortiment aan petten om te borduren!

Canvas 5 panel cap  Cotton cap met mesh

Kinderpetten bedrukken of borduren

De kids mogen we natuurlijk niet vergeten! Wij hebben verschillende blitse kinderpetten klaarstaan. Zo hebben wij onder andere een hele stoere trucker cap voor kids. Je hebt al een trucker cap inclusief tekst bedrukt voor maar €9,95! Of wat dacht je van een te gekke geborduurde cap met je eigen naam! Zo heb je echt een unieke pet die bij jou past. Om een cap te borduren met je eigen naam is de kid snapback inclusief tekst geborduurd voor €10,- uitermate geschikt! Ideaal voor op vakantie, zodat de kids niet zo snel zullen verbranden!