Even geen geld? Plaats en betaal je order met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Scoor je oranje kleding voor het EK voetbal!

31-05-2021
by Bryan Kruithof

Na 7 jaar is het dan eindelijk weer zover. We gaan weer naar een eindtoernooi met het Nederlands elftal! Vorig jaar ging het EK 2020 helaas niet door, maar dit jaar barst de oranjegekte tijdens het EK 2021 dan eindelijk los met ook nog eens een aantal groepswedstrijden in ons eigen land. Bij het EK voetbal hoort natuurlijk oranje kleding om het Nederlands elftal aan te moedigen. Daarom hebben wij nu de leukste EK voetbal items voor je klaar staan. Scoor je favoriete item en bekijk het EK voetbal in een te gek oranje outfit!

Wil je al onze EK voetbal items bekijken?
Bekijk dan onze gehele EK voetbal categorie!

Grappige EK T-shirts

Tijdens het EK voetbal is er geen outfit te gek en daarom hebben wij geniale oranje T-shirts voor jullie klaar staan! Voor mannen hebben wij een leuk assortiment met o.a. shirts met ‘Oranje boven, jeuk van onder’ en ‘Bek houden, ik kijk voetbal’. Als jij de persoon bent uit je vriendengroep die altijd de dames scoort, dan is het ‘Ik scoor ook wel zonder het EK’ heren T-shirt voor maar €10,95 echt wat voor jou! Ook voor dames hebben wij super leuke oranje kleding klaar staan. Ben jij een vrouw die wel een biertje lust? Dan past het ‘Het is oranje en wil bier’ dames T-shirt helemaal bij jou. Daarnaast hebben wij ook een grappig dames T-shirt met ‘Oranje boven, klaar van onder’ voor maar €10,95! Je kan natuurlijk ook helemaal zelf je eigen EK dames T-shirt of EK heren T-shirt ontwerpen met je eigen tekst en/of afbeelding.

'Bek houden, ik kijk voetbal' heren T-shirt 'Ik scoor ook wel zonder het EK' heren T-shirt 'Het is oranje en wil bier' dames T-shirt 'Oranje boven, kaal van onder' dames T-shirt

EK shirts met (bedrijfs)naam en rugnummer

Altijd al een oranje shirt willen hebben met je eigen naam en favoriete rugnummer? Dan is dit het moment! Voor zowel bedrijven als particulieren hebben wij oranje shirts klaar staan om te bedrukken met je eigen (bedrijfs)naam en rugnummer. Voor de particulieren hebben wij een Heren T-shirt, Dames T-shirt en Kinder T-shirt inclusief bedrukking voor maar €12,50. Op de voorkant staat de Nederlandse vlag en op de achterkant kan je je eigen naam en favoriete rugnummer laten bedrukken. Voor bedrijven hebben wij een speciale aanbieding! Je scoort al een oranje EK shirt inclusief je (bedrijfs)naam en favoriete rugnummer voor maar €9,-! Daarnaast kan je voor maar €2,- extra je eigen bedrijfslogo op het shirt laten bedrukken. Scoor je EK bedrijfsshirt heren, EK bedrijfsshirt dames of EK bedrijfsshirt kids met bedrijfslogo en laat je personeel het dragen op werk of geef het als cadeau!

EK bedrijfsshirt heren incl. (bedrijfs)naam en rugnummer  EK bedrijfsshirt dames incl. (bedrijfs)naam en rugnummer  EK bedrijfsshirt kids incl. (bedrijfs)naam en rugnummer

Baby en kinder items

Uiteraard kunnen wij de kinderen niet vergeten tijdens het EK voetbal! Voor de kids hebben wij een super leuk ‘Hup Holland Hup’ kinder T-shirt voor maar €10,95. Heb je zelf een leuk ontwerp in gedachte voor het EK? Kies dan voor het EK kinder T-shirt ontwerpen en bedrukken en laat bedrukken met je eigen ontwerp naar keuze! Voor baby’s wordt dit eindtoernooi het eerste EK voetbal dat ze meemaken en dat moet je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom hebben wij nu een super leuke baby romper met ‘Mijn eerste EK voetbal’. Daarnaast hebben wij ook nog een leuk baby T-shirt met ‘Ssst..papa en ik kijken voetbal’. Scoor ook voor je kinderen een EK voetbal item en kijk samen naar het Nederlands elftal tijdens het EK!