De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Scoor jouw gepersonaliseerde schort bij Tshirtdeal!

24-06-2024
by Bryan Kruithof

De zomer staat voor de deur en dat betekend maar 1 ding, barbecueën! Bij Tshirtdeal scoor je nu jouw gepersonaliseerde BBQ schort. Daarnaast hebben wij ook andere schorten en sloven die je kunt personaliseren! In deze blog vertel ik je meer over hoe jij kan shinen deze zomer tijdens bijvoorbeeld de BBQ :)

Jouw eigen schort bedrukken met eigen ontwerp!

Bij Tshirtdeal ben je vrij in je eigen ontwerp, je kan vrijwel alles erop laten zetten wat je zelf wilt! Je kan nu jouw schort scoren voor bijvoorbeeld je barbecue voor deze zomer!Hoe leuk is het om jezelf in je eigen schort te zien. Je kan dit natuurlijk ook cadeau doen aan bijvoorbeeld je vader! We bieden verschillende schorten en sloven aan. Wil je shinen in de keuken? Dan kan je een Cooking Queen schort bestellen voor maar €17,50 in de kleur die jij wilt! Of toch voor iets stoerders gaan? Dan is een schort met kunstleder wel iets voor jou! Deze kan je bestellen vanaf €17,50 met een tekst regel of logo als bedrukking. Voor meerdere logo's of regelteksten rekenen we een kleine meerprijs. Voor een goedkopere schort kan je kiezen voor een keukenschort. Deze kan je uiteraard ook laten bedrukken vanaf €13,50 en je kan je eigen kleur kiezen. Je vader, opa, oom of je beste vriend cadeau doen met een echte Grillmaster bbq schort met naam, hoe leuk is dat! Naast ons eigen ontwerp van de grillmaster schort, hebben we ook de BBQ King schort met naam en The Grillfather schort met naam! Je hebt dus genoeg keuze in schorten! WIl jij een schort bedrukken? Bestel hem snel via onze website en grill deze zomer erop los in jouw eigen ontwerp!

Schort bedrukken vanaf €17,50!

Een sloof bedrukken

Naast dat wij een ruim assortiment aanbieden qua schorten, bieden wij ook sloven aan die je uiteraard kan laten bedrukken! We hebben zwarte korte sloven met ontwerp en bedrukking, deze kan je zelf ontwerpen met logo's of tekst en kan je kopen vanaf €11,50 ! Ook heb je dan de keus of je de sloof met zak wilt of zonder zak. De sloof met zak hebben wij in meerdere kleuren en deze kan je ook bedrukken, vanaf €19,-. Je kan er ook voor kiezen om een wat langere sloof te nemen. Voor een lange sloof inclusief bedrukking betaal je met een 1ste regel tekst maar €18,50! De lange sloven hebben wij in de kleuren: zwart, blauw, wit en rood.  Op onze website kan je alle informatie vinden qua prijzen en natuurlijk je sloof bedrukken!