Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Scoor nu spotgoedkoop een T-shirt tijdens de vakantiedeals!

05-08-2022
by Bryan Kruithof

Na de badslippers en de caps zijn wij nog altijd niet klaar met de vakantiedeals! De komende twee weken is er namelijk een nieuwe vakantiedeal! Je scoort namelijk een T-shirt met tekst of borstlogo voor maar €7,- tot en met 21 augustus! Ideaal met deze hoge temperaturen. Deze te gekke aanbieding is er voor dames, heren en kids in allerlei kleuren en maten! In deze blog lees je alles over de nieuwe vakantiedeal!

T-shirt bedrukt met tekst €5,-

Altijd al een T-shirt willen hebben met je eigen tekst er op bedrukt? Dat is dit je kans! Tot en met 21 augustus bestel je namelijk een T-shirt incl. één regel tekst bedrukt voor maar €5,-! Scoor het uniseks shirt, dames shirt of kinder shirt nu spotgoedkoop met een tekst naar keuze. Denk aan een te gekke oneliner, je eigen naam of een andere leuke tekst. De tshirts zijn te verkrijgen in allerlei kleuren in de maten 86/94 tot en met 3XL! Heb jij al een leuke tekst in gedachte? Start dan nu met het ontwerpen van de T-shirt aanbieding met tekst!

Ook voor bedrijven zijn deze shirts geschikt. Laat het shirt bedrukken met je bedrijfsnaam en je beschikt goedkoop over werkkleding voor je personeel! Waar de naam van je bedrijf komt te staan bepaal je helemaal zelf. Zo kan je er voor kiezen om het groot achter op de rug te plaatsen, maar het is ook mogelijk om je bedrijfsnaam in het klein op de borst te plaatsen. Bestel voor maar €5,- werkshirts bedrukt met je bedrijfsnaam!

Wil je meer dan één regel tekst bedrukken dan kan dat ook! De éérste regel tekst bedrukken wij gratis. Voor de 2e regel betaal je €1,- extra, voor de 3e regel €1,75 en voor iedere volgende regel €1,25! Ook als je tekst wilt combineren met een eigen logo is dat mogelijk vanaf €4,- extra!

Shirt bedrukken met borstlogo nu €5,-

Toch liever een borstlogo bedrukt op een T-shirt? Ook dat is mogelijk vanaf €5,- per T-shirt! Je scoort een heren T-shirt, dames T-shirt of kinder tshirt nu inclusief borstlogo bedrukt voor maar €5,-! Kies uit een ruim aanbod aan kleuren, kies je gewenste maat en start met ontwerpen. Ideaal voor bedrijven met hun bedrijfslogo! Maar ook voor mensen met een eigen kledinglijn die hun logo op de borst bedrukt willen hebben! Heb jij al een borstlogo in gedachte? Bestel dan snel het shirt met borstlogo voor €5,-!

Naast een borstlogo is het ook mogelijk om een groot logo te bedrukken! Eén borstlogo bedrukken wij gratis en voor een groot logo rekenen wij een meerprijs van €8,-! Zo kan je een T-shirt met borstlogo en groot logo bestellen voor maar €13,- in totaal! Tegen een kleine meerprijs kan je logo’s ook combineren met een tekst naar keuze!