De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Slippers bedrukken met je eigen ontwerp!

12-05-2023
by Bryan Kruithof

Maak je eigen slippers en laat bedrukken! Bij Tshirtdeal kan je terecht om badslippers te bedrukken en teenslippers te bedrukken. De slippers bedrukken wij al vanaf 1 stuk! Laat een slipper bedrukken met je eigen tekst, logo of afbeelding naar keuze. Leuk voor bedrijven, sportclubs en particulieren. In deze blog lees je meer over de badslippers en teenslippers!

Badslippers bedrukken

Wil jij badslippers laten bedrukken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kan bij ons al 1 paar badslippers bedrukken. Liever een grote oplage aan bad slippers? Ook dat is mogelijk. Ontwerp je badslippers met je eigen logo, afbeelding of tekst naar keuze. Elke kant van de wreefband kan je laten bedrukken. Zo kan je helemaal zelf je eigen badslippers ontwerpen. Laat de badslippers bedrukken met je bedrijfslogo en geef cadeau aan je personeel. Of ontwerp met je eigen clublogo of clubnaam van je sportvereniging. Natuurlijk kan je ook gewoon kiezen voor je eigen naam of een grappige afbeelding. Alles is mogelijk om op de badslippers te laten bedrukken! Je bestelt al bedrukte badslippers vanaf €13,99!

Badslippers bedrukken

Je kan kiezen uit 6 verschillende kleurencombinaties bad slippers. Kies uit de kleuren zwart/zwart, zwart/wit, groen/wit, rood/wit, blauw/wit of roze/wit. De kleur van de wreefband is anders dan de kleur van de antislip zool. Enkel de wreefband kan bedrukt worden met je eigen ontwerp. Daarnaast zijn de badslippers gemaakt van 100% PVC en te verkrijgen in de maten 36 t/m 47. Zo is er voor bijna iedereen wel een passende maat en kleur beschikbaar. Voor welke ga jij? Start snel met ontwerpen en laat je zelf ontworpen badslippers bedrukken!

Teenslippers bedrukken

Naast badslippers kan je ook teenslippers laten bedrukken met een te gek design. De teenslippers bestel je inclusief bedrukking voor maar €15,-! De zool van de slippers kan je helemaal zelf naar wens bedrukken met je eigen tekst, logo of afbeelding naar keuze. Ga voor een leuke foto of voeg je eigen (bedrijfs)naam toe. Daarnaast zijn ook de teenslippers te verkrijgen in allerlei verschillende maten. Van maat 25-28 tot en met 44-46 kan je de teenslippers bestellen met je eigen unieke ontwerp. Wacht niet langer laat de teenslippers bedrukken met je eigen ontwerp!