De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Softshell jas bedrukt voor het wisselvallige herfstweer!

21-10-2022
by Bryan Kruithof

We zitten midden in de herfst en het weer is wisselvallig. Regen, zon en wind we krijgen het allemaal in de herfst. Voor dit weer hebben wij de ideale jassen om te dragen. Namelijk onze softshell jassen. Deze zijn waterafstotend of waterdicht en houden ook nog eens wind tegen. Ideaal dus voor verschillende weeromstandigheden. In deze blog lees je meer over onze softshell jassen.

Softshell jas bedrukt voor maar €25,-!

Momenteel zijn de herfstdeals in volle gang bij Tshirtdeal! De softshell jas is één van de herfstdeals. Je scoort namelijk nu tijdelijk een softshell jas bedrukt met één regel tekst voor €25,-! Ga jij voor de heren softshell jas, dames softshell jas of kinder softshell jas? Ontwerp bijvoorbeeld met je eigen naam, bedrijfsnaam of een leuke oneliner. Liever een logo op de softshell jas bedrukken? Tijdens de herfstdeals bedrukken wij een kleine logo voor €2,- en een groot logo voor €5,-. Zo scoor je dus ook spotgoedkoop een softshell jas bedrukt met logo! Al deze softshell jassen zijn waterafstotend en winddicht. Ontwerp je eigen softshell jas en trotseer het wisselvallige herfstweer!

 

Sofsthell jas met capuchon

Wij hebben ook softshell jassen met een capuchon. Deze komen goed van pas komen bij regenachtig weer. Zo hebben wij een softshell jas met capuchon! Deze jas is waterafstotende en windafwijzend. Kies uit 6 verschillende kleuren en bestel deze softshell jas! Op zoek naar een softshell jas die tegen veel regen kan? Ga dan voor de heren hooded softshell jas of dames hooded softshell jas. Beide jassen hebben een capuchon en een waterzuil van maar liefst 8000mm. Ze zijn dus geheel waterdicht en daarnaast ook nog eens luchtdoorlatend. Ideaal voor buiten beroepen of particulieren die graag fietsen of wandelen.

Softshell jassen

Naast deze jassen hebben wij er nog veel meer softshell jassen. Liever een ander soort jas? Ook dan kan je bij ons terecht. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan jassen met onder andere varsity jackets en bomberjacks. Bekijk het gehele aanbod en ontwerp je eigen unieke jas!