Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De piste op met toffe wintersport truien bedrukt met tekst

10-01-2020
by

Tirol en Winterberg kleuren weer wit. En dat betekent dat we weer massaal in de auto (of vliegtuig) stappen om die kant op te gaan. Vriendengroepen, families, sportverenigingen en bedrijfsuitjes. Je komt ze allemaal tegen in de sneeuw. Veel groepen kiezen daarom voor opvallende sweaters en matching hoodies. Op deze manier raak elkaar niet snel kwijt. Daarnaast levert het natuurlijk ook toffe foto's op!

Wintersport truien met grappige tekst en opdruk

We hebben dit jaar weer ons best gedaan om de leukste wintersport truien voor je te ontwerpen. En dit jaar zijn ze gekker en grappiger dan ooit. Want zeg nou eerlijk, wat is er leuker dan met je hele squad straks de piste af te sliden in machting hoodies of sweaters?!

Denk aan truien met als opdruk 'Don't eat yellow snow' en 'Lord of the board'.

Klik & bestel direct:
zwarte sweater dont eat yellow snow

En speciaal voor de ervaren après skiërs hebben we items zoals ‘Schnaps jij hem nog? en ‘(après) skiën kan ik wel!’ Want zeg nou eerlijk, après skiën is misschien wel het leukste van heel de wintersportreis.

Klik & bestel direct:
roze sweater apres skien kan ik wel neon hoodie schnaps jij hem nog

En ook de meest gebruikte techniek tijdens het skiën zijn wij ook niet vergeten: ‘Pizza! Do a pizza!’. (Of was dit nou de lievelingssnack van onze designer?)
Of misschien is onze 'Ski you later' trui wel iets voor jou?

Klik & bestel direct:
witte sweater do a pizza roze hoodie ski you later

Benieuwd naar onze andere ontwerpen?
Of wil je direct één (of meerdere) van onze wintersport truien bestellen?

button klik hier wintersport items

Bedrukte wintersport truien voor dames en heren

Onze wintersport truien zijn geschikt voor zowel dames als heren. Het zijn uniseks truien dus let hierbij wel goed op de maattabel. Deze kun je terugvinden bij de maatkeuze.

Zit er tussen onze standaard designs nou niets voor jou tussen? Jammer! Maar misschien ben je wel geïnspireerd geraakt en wil jij zelf je eigen wintersport trui gaan ontwerpen. Kies hiervoor een item dat je graag wilt gaan bedrukken en leef je uit in onze online designer. Op deze manier heb jij binnen enkele minuten je eigen bedrukte wintersport trui voor zowel dames als heren.

Klik hier & begin direct met het ontwerpen van een eigen sweater

Je eigen kinder sweater met tekst laten bedrukken

Wil jij een van onze ontwerpen op een kinder model hebben? Laat dit ons dan weten! Op deze manier kunnen ook jouw kinderen straks de berg af in een toffe wintersport hoodie. Daarnaast bedrukken we natuurlijk ook sweaters met eigen tekst. Denk aan de eigen naam achterop de rug. Op deze manier valt jouw kleine direct op in de witte sneeuw.

Klik hier & begin direct met het ontwerpen van een kinder hoodie