In verband met preventieve maatregelen die we nemen voor de gezondheid van onze medewerkers zullen wij beperkter telefonisch bereikbaar zijn.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 8:00
01807-21629

De piste op met toffe wintersporttruien bedrukt met tekst

10-01-2020
by Liza Koole

Wintersport truien met grappige tekst en opdruk

Tirol en Winterberg kleuren weer wit.. En dat betekent dat we weer massaal in de auto (of vliegtuig) stappen om die kant op te gaan. Vriendengroepen, families, sportverenigingen en bedrijfsuitjes. Je komt ze allemaal tegen in de sneeuw.

En speciaal voor hun hebben we weer enorm ons best gedaan om de leukste hoodies en sweaters te ontwerpen. En dit jaar zijn ze gekker en grappiger dan ooit.

Hierbij kon dé wintersport oneliner ‘Don’t eat yellow snow’ natuurlijk niet ontbreken. En speciaal voor de ervaren après skiërs hebben we items zoals ‘Schnaps jij hem nog? en ‘(après) skiën kan ik wel!’

Voor de snowboarders hebben we een opdruk met ‘Lord of the Board’ en ‘Weekend forcast: Snowboarding with a chance of drinking’

En ook de meest gebruikte techniek tijdens het skiën zijn wij ook niet vergeten ‘Pizza! Do a pizza!’. (Of was dit nou de lievelingssnack van onze designer…?)

In ieder geval hebben we dit jaar maar liefst keuze uit 13 verschillende toffe ontwerpen.

Bestel ze HIER en wie weet slide jij dan in stijl de berg af tijdens jou wintersport!

Onze favorieten op een rijtje:

Sliding into your ski pants

Schnaps jij hem nog?

Sneeuwpop

Don't eat yellow snowApres Skien kan ik wel