Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Sportkleding bedrukken voor na de vakantie!

01-09-2023
by Bryan Kruithof

De vakantie is voorbij en het sporten wordt weer opgepakt. Sport je vakantiekilo’s eraf met bedrukte sportkleding. Wij hebben een ruim assortiment aan sportkleding om te bedrukken. Denk aan sportshirts, trainingspakken en nog veel meer. Ideaal om te dragen in de sportschool, met hardlopen of op het sportveld. Lees meer over onze sportkleding in de blog!

Sportshirt bedrukken

Tijdens het sporten draagt iedereen wel een sportshirt! Bij ons kan je helemaal zelf je eigen sportshirt ontwerpen. Ideaal voor sportscholen en sportverenigingen, maar natuurlijk ook voor particulieren. Laat een heren sportshirt, dames sportshirt of kinder sportshirt bedrukken met je eigen naam, logo of afbeelding vanaf €11,50. Denk bijvoorbeeld aan een sportshirt met bedrijfslogo of een sportshirt met naam. De sportshirts zijn gemaakt van stretch materiaal en het zijn lichtgewicht sportshirts. Dit zorgt voor een ideaal draagcomfort tijdens het sporten. Je kan al een sportshirt bedrukken vanaf 1 stuk! Al een leuk ontwerp in gedachte? Start dan snel met ontwerpen en sport de vakantie kilo’s eraf met je eigen ontworpen sportshirt!

Sportshirt bedrukken

Trainingspakken bedrukken

Wil je ook met wat minder weer sporten? Laat dan een trainingspak bedrukken! Wij hebben een trainingspak met sporttrui en een trainingspak met sportvest. Ze zijn te verkrijgen in diverse kleurencombinaties in de maten XS tot en met 3XL! Ontwerp ze met je eigen tekst, logo of afbeelding en bestel vanaf €47,50. Een geheel trainingspak niks voor jou? Dan kan je ook losse sportkleding bestellen. Zo kan je de trainingsbroek, sporttrui en sportvest ook los bestellen met je eigen ontwerp. Wacht niet langer en laat je sportkleding bedrukken met een te gek ontwerp.

Naast de bovenstaande sportkleding hebben wij nog veel meer. Speciaal voor vrouwen hebben we nog een dames sportlegging die je kan laten bedrukken. Ideaal om te dragen in de gym. Of bestel een sport softshell jas met je eigen tekst of logo. Deze softshell jas is ideaal om te dragen voor en na het sporten. Bekijk ook onze categorie aan sportkleding bedrukken voor nog veel meer leuke sportitems!