Kinder sport shirt

Ben jij opzoek voor je zoon of dochter naar een leuke eigen unieke sportshirt? Dan zit je hier goed! Maak samen een eigen ontwerp en laat jouw zoon of dochter stralen met dit sportshirt!
Je kiest de kleur die bij je past, voegt je ontwerp of tekst toe en bestelt je shirt online. Deze sportshirts zijn licht van gewicht en voeren lichaamsvocht snel af. Verkrijgbaar vanaf €7,50. Ook een leuk item voor de een hele groep of team!

Voordat je dit item in je winkelwagen plaatst, check altijd eerst even de ware kleuren en de maattabel! Voor de exacte kleuren klik je hier

Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Dit shirt is gemaakt van:

100% polyester
140gr m/2
Heerlijk lichtgewicht t-shirt

Is dit niet het t-shirt voor kinderen waar je naar op zoek was? Bekijk dan onze gehele collectie kinder t-shirts.

Voor je kind en voor je zelf een leuke bijpassende hoodie of sweater ontwerpen? Bekijk onze gehele collectie hoodies en sweaters.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.