Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 16:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Sportkleding bedrukken was nog nooit zo makkelijk!

05-10-2020
by

Goedkoop sportkleding bedrukken doe je natuurlijk bij Tshirtdeal. Je kan gemakkelijk online je favoriete sportkleding bedrukken met eigen tekst en ontwerp. Zo kan je bijvoorbeeld sportkleding bedrukken voor je team, bedrijf of voor jezelf. Wij bedrukken sportkleding al vanaf 1 stuk en dus zonder minimale afname.

Je eigen sportshirt laten bedrukken voor jouw bedrijf!

Wil jij je personeel laten sporten in een sportshirt van jouw bedrijf? Bij ons is het mogelijk om een sportshirt te laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Zo kan je personeel sporten en tegelijkertijd reclame maken tijdens het sporten. Daarnaast kan een sportshirt ook bedrukt worden voor een sportief bedrijfsuitje of andere activiteit. Een heren sportshirt met bedrukking heb je al vanaf €8,50 en er is keuze uit maar liefst 11 kleuren.

Fijne sport kleding voor heren

Binnen ons assortiment hebben wij uiteraard ook sportkleding voor heren. Stel zelf je eigen heren sportkleding set samen met een heren mesh short en heren performance T-shirt om het vervolgens te laten bedrukken. Hiermee kan je schitteren met je eigen team of optimaal de sport beoefenen die jij leuk vindt. 

 

Dames sportkleding in verschillende kleuren en maten

Voor dames hebben wij een assortiment aan sportkleding in verschillende kleuren en maten. Zo scoor je al een dames sportkleding set vanaf maat XS tot aan maat XXL. Dus ook sportkleding voor dames met grote maat hebben wij beschikbaar. Bedruk je dames sport T-shirt en dames terry short met een leuke tekst en/of afbeelding om indruk te maken. 


De tofste sportaccessoires gepersonaliseerd met bedrukking

Om je sportactiviteit optimaal te beoefenen hebben wij verschillende sportaccessoires. Zo kan je sportkleding meenemen in een bedrukte sporttas met logo of tekst. Voor je hele team een offerte op maat, of voor jouw alleen je sporttas bedrukken per stuk!

Tijdens het sporten kan je je zweet afdoen met een bedrukte zweetband voor om je pols of hoofd. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat het past bij je sportkleding. Maak je sportsetje nu volledig af met een bedrukt zweetbadje in je gekozen kleur.