De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

T shirt borduren met je eigen tekst!

15-09-2023
by Bryan Kruithof

Wist jij al dat je tegenwoordig ook shirts kan laten borduren bij Tshirtdeal? Naast dat wij shirts bedrukken kan je nu ook shirts borduren met een tekst naar keuze. Je kan kiezen uit allerlei kleuren shirts en garen voor de tekst. In deze blog lees je meer over tshirts borduren.

Uniseks shirt borduren met tekst

Een shirt laten borduren dat gedragen kan worden door heren en dames? Laat dan een uniseks t shirt borduren! Het uniseks shirt is te verkrijgen in maar liefst 50 verschillende kleuren. Zo zit er voor iedereen wel een passende kleur bij. Daarnaast zijn ze te verkrijgen in de maten S t/m 5XL. Deze uniseks t-shirts borduren wij gratis met één regel tekst voor maar €9,-! Wil je liever meerdere regels tekst borduren? Dan is dat ook mogelijk tegen een kleine meerprijs. Laat bijvoorbeeld een stoer shirt borduren met naam, oneliner of quote. Ook als bedrijf kan je een shirt laten borduren met bijvoorbeeld je bedrijfsnaam. Heb je al een leuke tekst in gedachte? Start dan snel met ontwerpen en bestel al een geborduurd t shirt vanaf 1 stuk!

T shirt borduren

Dames tshirt borduren met tekst

Naast een uniseks T-shirts hebben wij ook een dames T-shirt om te borduren! Ook het dames shirt borduren wij gratis met één regel tekst naar keuze. Denk aan je eigen naam, bedrijfsnaam, oneliner of een andere te gekke tekst naar keuze! Kies uit 13 verschillende kleuren in de maten S t/m 2XL en start met ontwerpen. De tekst kan je laten borduren in allerlei verschillende kleuren. Zo kan je helemaal zelf een gepersonaliseerd dames t shirt laten borduren! Wat laat jij op het dames t-shirt borduren? Ontwerp gemakkelijk online en bestel!

Kinder T-shirt borduren met tekst

De kids mogen uiteraard ook niet vergeten worden! Daarom kan je ook een kinder t-shirt borduren bij ons! Je kan helemaal zelf een stoer kinder shirt maken. Laat bijvoorbeeld het T-shirt borduren met je eigen naam, de naam van je superheld of een andere leuke tekst. Ook hier borduren wij de eerste regel tekst gratis. Zo kan je al een geborduurd shirt met tekst bestellen voor €9,-! Kies uit 33 hippe kleuren en ontwerp je eigen stoere tshirt!

Is een tshirt toch niet wat je zoekt? Niet getreurd! Je kan ook een hoodie borduren, trui borduren of polo borduren met een tekst naar keuze. Zo is er genoeg keuze om kleding te borduren!