Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

T-shirts inclusief bedrukking in de aanbieding!

24-06-2022
by Bryan Kruithof

Met het warme weer is het heerlijk om een T-shirt te dragen! Maar hoe leuk is het als je een zelf ontworpen shirt kan dragen in de zomer. Laten wij nu precies twee verschillende aanbiedingen hebben op onze T-shirts. Zo scoor je nu spotgoedkoop een bedrukt T-shirt met je eigen tekst of een T-shirt bedrukt met logo! In deze blog lees je alles over de twee T-shirt aanbiedingen!

T-shirt bedrukt met borstlogo €7,-

Wil jij goedkoop een T-shirt bedrukken met een logo? Ga dan voor een T-shirt inclusief borstlogo voor maar €7,-! Ontwerp het heren shirt, dames shirt of kinder shirt gemakkelijk met onze online product designer. Het eerste borstlogo (klein logo) bedrukken wij gratis! Voor een groot logo betaal je maar €6,- extra. Zo heb je een bedrukt T-shirt met een borstlogo op de voorkant en een groot logo op de achterkant voor maar €13,-! Ideaal voor bedrijven met hun eigen bedrijfslogo, maar ook voor particulieren met een leuke afbeelding. Ook tekst is nog mogelijk om te laten bedrukken tegen een meerprijs. Start nu met het ontwerpen van een T-shirt met logo en profiteer van de aanbieding!

Het T-shirt incl. borstlogo is verkrijgbaar in allerlei kleuren in de maten 86-94 tot en met 2XL! Zo zit er voor kids en volwassenen altijd wel een passende maat tussen. De regular fit shirts zijn gemaakt van 100% katoen en zijn 150 grams/m2. Wacht niet langer en scoor een bedrukt shirt voor maar €7,-!

T-shirt incl borstlogo €7,-

Bedrukt shirt met eigen tekst €8,-

Naast een T-shirt aanbieding met borstlogo is er ook een T-shirt aanbieding met tekst! Zo scoor je nu een bedrukt shirt met tekst voor maar €8,-! Bij dit heren T-shirtdames T-shirt en kinder T-shirt bedrukken wij de eerste regel tekst helemaal gratis! Wil je meer dan één regel tekst of een logo toevoegen? Dan is dat ook mogelijk tegen een meerprijs! Ook deze aanbieding is geschikt voor particulieren en bedrijven. Zo kunnen particulieren een grappige tekst, oneliner of hun naam op het shirt laten bedrukken. Bedrijven kunnen met deze aanbieding bedrukte T-shirts bestellen met hun eigen bedrijfsnaam. Wacht niet langer en start met het ontwerpen van een T-shirt bedrukt met tekst voor €8,-!

Deze T-shirts zijn verkrijgbaar voor heren, dames en kids! Vanaf maat 98/104 tot maat 5XL kan je de shirts bestellen met je eigen tekst. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en zijn 185 grams/m2. Ook deze shirts zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kan je bij het uniseks T-shirt inclusief tekst bedrukt kiezen uit meer dan 35 verschillende kleuren!

T-shirt bedrukt met tekst €8,-!

Naast deze twee T-shirt aanbiedingen kan je nog veel meer T-shirts bedrukken met je eigen ontwerp. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan shirts! Denk aan organic T-shirts, oversized T-shirts en nog veel meer! Bekijk hier het gehele assortiment aan T-shirts en start met het ontwerpen van je favoriete shirt!