Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Stel je gepersonaliseerde trainingspak samen!

28-10-2020
by

Tegenwoordig heeft iedereen wel een trainingspak in de kast liggen. Je kan het natuurlijk aandoen tijdens het sporten, maar je kan er ook heerlijk mee op de bank liggen. Omdat de pasvorm aangenaam is vinden heel mensen het lekker en comfortabel zitten. Hoe gaaf zou het zijn als je een trainingspak ook nog is kan personaliseren met je naam en/of een logo? 

Vernieuwd assortiment

Sinds kort hebben wij een vernieuwd assortiment aan trainingspakken. Omdat de artikelen allemaal in lijn staan met elkaar kan je zelf je gehele trainingspak samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een Tracking Pants met daarop de Midlayer of de Tracking vest! De artikelen zijn geschikt voor mannen en vrouwen, omdat het uniseks modellen zijn. Zo kan iedereen over een zelf samengesteld trainingspak beschikken. Daarnaast zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties.

Nieuwsgierig naar het gehele assortiment? Bekijk dan hier het vernieuwde trainingspakken assortiment!

Uniseks midlayer   Uniseks tracking vest   Uniseks tracking pants

Eigen trainingspak ontwerpen

Bij Tshirtdeal kan je helemaal zelf je eigen trainingspak ontwerpen. Hierboven heb je kunnen lezen dat je zelf je trainingspak kan samenstellen en de volgende stap is het ontwerpen. Het is mogelijk om verschillende teksten erop te zetten. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan je initialen of je naam. Eén regel tekst op je trainingspak heb je voor maar €4,- al bedrukt.

Wil jij je trainingspak nog unieker maken? Kies er dan voor om en logo op je trainingspak te laten bedrukken. Dit kan al vanaf €4,- extra. Zo kan jij een trainingspak ontwerpen die niemand anders heeft en val je op tijdens het beoefenen van je favoriete sport. Een eigen ontworpen trainingspak is ook erg leuk om cadeau te geven voor een verjaardag bijvoorbeeld!

Trainingspak voor teams

Bij veel sporten dragen teams een trainingspak tijdens de trainingen of voor aanvang van de wedstrijden. Hoef gaaf zou het zijn als iedereen hetzelfde trainingspak draagt met zijn eigen naam erop? Wij maken het mogelijk voor jou team! Stel zelf je trainingspak samen en voeg de naam van elke speler toe. Om het helemaal af te maken kan je ook nog het logo van je club op je trainingspak laten bedrukken.

Naast een trainingspak kan je ook nog kiezen voor een gepersonaliseerde Softshell Jacket of panel polo. Ook dit kan je laten bedrukken met een naam en een logo. Dit kan gedragen worden als je met je team moet afreizen naar een andere vereniging. Zo kom je met het gehele team in stijl aan en maak je gelijk indruk!    

Uniseks softshell jacket   Uniseks panel polo