Even geen geld? Betaal nu ook met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Trui laten borduren met een tekst naar keuze!

27-10-2023
by Bryan Kruithof

Op zoek naar een stoere trui? Laat dan een trui borduren met je eigen tekst! Sinds kort kan je naast truien bedrukken ook truien borduren bij Tshirtdeal! Ontwerp gemakkelijk online met je eigen tekst en bestel al vanaf 1 stuk. In de blog lees je meer over truien borduren!

Uniseks trui borduren met tekst

Een trui borduren voor heren of dames? Ga dan voor de uniseks trui borduren met tekst! Deze sweater borduren wij gratis met één regel tekst naar keuze voor maar €17,-. Denk aan je bedrijfsnaam als je op zoek bent naar werkkleding, of ga voor je eigen naam, oneliner of een andere tekst naar keuze als particulier. De uniseks trui borduren is er in maar liefst 30 verschillende kleuren in de maten S t/m 5XL. Zo zit er voor iedereen wel een passende trui bij. Daarnaast kan je de tekst laten borduren in allerlei verschillende kleuren garen en lettertypes. Zo kan je dus helemaal zelf een eigen trui laten borduren met je gewenste tekst. Bij Tshirtdeal kan je al een bestelling plaatsen vanaf 1 stuk. Je bent dus niet verplicht om een grote oplage aan truien te bestellen. Wil je wel een grote oplage bestellen aan geborduurde truien? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Start snel met ontwerpen via de online product designer en laat een uniseks sweater borduren met je eigen tekst!

Trui borduren

Kinder sweater borduren met tekst

Naast een volwassen trui kan je ook een kinder trui laten borduren! De kinder sweater is er in 9 stoere kleuren in de maten Youth XS tot en met Youth XL. Ontwerp de trui met één regel tekst en laat gratis borduren voor maar €17,-! Denk aan je eigen naam, bijnaam, superheld of een andere leuke tekst naar keuze. Je kan ook zelf kiezen met welke kleur garen de trui geborduurd wordt. Zo kan je zelf een leuke kleurencombinatie maken met de kleur van het textiel en de kleur van de borduring. Heb je al een leuke tekst in gedachte? Ontwerp dan zelf de kinder trui met een tekst naar keuze en laat borduren vanaf 1 stuk!

Trui kleur op kleur borduren

Als laatst hebben wij ook een organic sweater die wij kleur op kleur borduren. Door de trui kleur op kleur borduren krijg je een super stoer uiterlijk. Een kleur op kleur geborduurde trui kan je al bestellen met één regel tekst voor maar €19,-! Kies uit 21 verschillende kleuren in de maten XS tot en met 3XL. De trui is gemaakt van biologisch katoen en gerecycled polyester. Laat de trui borduren met je bedrijfsnaam, eigen naam, oneliner, quote of een andere tekst en bestel al vanaf 1 stuk een kleur op kleur geborduurde trui!