Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Veiligheidshesjes bedrukken doe je bij Tshirtdeal

09-04-2020
by

Goedkoop veiligheidshesjes bedrukken

Veiligheidshesjes zijn in veel situaties en beroepen nodig. Voor sommige beroepen is het dragen van veiligheidshesjes zelfs verplicht. Denk bijvoorbeeld aan verkeersregelaars, wegwerkers, vuilnismannen, en politieagenten tijdens een alcoholcontrole.
Ook worden veiligheidshesjes ook vaak gedragen door hardlopers, paardrijders of in de bouw. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook erg handig wanneer je langs de weg komt te staan met autopech. Hoewel een veiligheidshesje in Nederland hiervoor niet verplicht is, is dit in andere Europese landen wel zo.

Daarnaast is de vraag naar veiligheidshesjes door de coronacrisis nu extra hoog. Vooral de hesjes met opdruk 'houd 1,5 meter afstand' worden veel gedrukt.

Kortom, de gele of oranje veiligheidshesjes zijn in veel situaties bruikbaar en je koopt ze voor een scherpe prijs bij Tshirtdeal.

Veiligheidshesjes het hele jaar door als aanbieding

Veiligheidshesjes met een tekst of eigen logo laten bedrukken kan bij ons het hele jaar. En het hele jaar hanteren wij een scherpe aanbiedingsprijs voor de hesjes. Je koopt al een veiligheidshesje vanaf €3,75 !

Klik om direct te beginnen met het ontwerpen van je je eigen veiligheidshesje

Houd 1,5 meter afstand hesjes

Je hebt ze vast voorbij zien komen. De veiligheidshesjes met opdruk ‘houd 1,5 meter afstand’. Deze hesjes hebben we ontworpen tijdens de coronacrisis. Deze handige veiligheidshesjes zorgen ervoor dat jij en je collega's niet worden gestoord tijdens je werk. Door bijvoorbeeld winkelend publiek of andere personen die te dichtbij je komen.

Veiligheidshesje met 1,5 meter afstand


Klik om direct je 1,5 meter afstand hesje te bestellen

Ps: mocht je jouw bedrijfslogo er nog extra bijgedrukt willen hebben, neem dan contact met ons op via verkoop@tshirtdeal.nl

Veiligheidshesjes met logo bedrukken

Werk jij regelmatig met veiligheidshesjes en wil je de hesjes daarom gepersonaliseerd hebben? Laat dan de hesjes bedrukken met jouw bedrijfslogo. Op deze manier heb je een opvallende en professionele uitstraling tijdens jouw werkzaamheden.

Een veiligheidshesje niet voldoende? Bij ons kun je ook een veiligheidsjas laten bedrukken met opdruk naar keuze. En aanvullend daarop verkopen we ook bouwhelmen gratis bedrukt met logo voor maar €8,-.

Veiligheidshesjes voor kinderen

Opzoek naar een veiligheidshesje voor kinderen? Wij kunnen de hesjes bedrukken met logo of bijvoorbeeld eigen naam van het kind. De hesjes zijn gemaakt van 100% polyester en zijn voorzien van een praktische tip-strip sluiting aan de voorkant.

Klik hier om direct een kinder veiligheidshesje te bestellen