De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Vier het kampioenschap met onze kampioen items!

28-04-2023
by Bryan Kruithof

Word jij binnenkort kampioen? Of ken jij iemand die binnenkort kampioen gaat worden? Dan moet dat natuurlijk groots gevierd worden! Wij hebben leuke kampioenschap items voor voetbal en andere sporten. Super leuk om hiermee het feestje van het kampioenschap te vieren. Daarnaast is het gelijk een leuk aandenken voor later. In deze blog lees je meer over onze kampioenschap items!

Kampioenschap T-shirt met gepersonaliseerde KNVB schaal!

Dit shirt is er voor alle voetbalteams die kampioen gaan worden! Op het kampioenschap voetbal T-shirt staat de welbekende kampioensschaal uit de eredivisie. De schaal kan je personaliseren met het jaartal, de klasse en je teamnaam. Zo scoor je een gepersonaliseerd shirt voor de echte kampioenen. Voor de fans is het ook super leuk om dit shirt te bestellen. Denk aan ouders van een team dat kampioen gaat worden of supporters van Feyenoord die waarschijnlijk kampioen gaan worden. Het kampioensshirt kan je bestellen in meer dan 35 verschillende kleuren. Zo kan je een leuke kleur kiezen die past bij de kleuren van de club. Daarnaast zijn ze te verkrijgen in de maten XS t/m 5XL! Start snel met ontwerpen en bestel voor maar €13,50!

Kampioenschap T-shirt met schaal

Voetbal kampioenschap handdoek

Naast een kampioenschap T-shirt hebben wij ook een kampioenschap handdoek voor voetbalteams. Ook de handdoek kan je personaliseren met je clubnaam en teamnaam. De handdoek heeft rood, wit, blauw kleuren met daarop een leuk kampioenschap ontwerp voor voetbalteams. Je bestelt de 50x100cm kampioenschap handdoek al voor €16,50. Liever een grotere handdoek? Ook dat is mogelijk. De handdoeken van 70x140cm of 100x190cm zijn ook te verkrijgen tegen een meerprijs. Personaliseer je eigen kampioenschap handdoek en bestel!

Kampioenschap handdoek voetbalteams

Kampioensshirt voor diverse sporten

Wij hebben niet alleen voor voetbalteams kampioenschap items, maar ook voor allerlei andere sporten. Voor diverse sporten hebben wij kampioensshirts klaar staan. Bij elk shirt kan je het jaartal en je teamnaam laten bedrukken in het kampioen ontwerp. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de rug te bedrukken met een eigen ontwerp naar keuze. Ga voor een hockey kampioenshirt, korfbal kampioensshirt, tennis kampioenshirt of een kampioenshirt van een andere sport. Je bestelt de kampioen T-shirts al voor €13,50 en ze zijn te verkrijgen in diverse kleuren en maten!