De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Wat is biologische kleding?

29-09-2020
by

Biologische kleding staat in verband met bewustere keuzes maken met betrekking tot milieu, mens en dier. Om bewustere keuzes te maken is het ontzettend fijn dat er bedrijven zijn die biologische of Organic kleding aanbieden. Deze biologische kleding is gemaakt van 100% katoen wat inhoudt dat er geen gebruikt gemaakt wordt van landbouwgif en andere chemische bestrijdingsmiddelen. Chemische bestrijdingsmiddelen zorgen ervoor dat de katoenplanten niet worden aangetast door beestjes. Maar de chemicaliën in deze bestrijdingsmiddelen zijn natuurlijk niet goed voor het milieu en de lokale bevolking.

Biologische kleding bedrukken

Tshirtdeal vindt het van belang dat er goed wordt nagedacht over het maken bewuste keuzes op het gebied van milieu, mens en dier. Daarom is het mogelijk om bij Tshirtdeal biologische kleding te bestellen. Naast een blanco biologisch shirt kun je ook lekker creatief zijn! Bij Tshirtdeal kun je jouw bio t shirt bedrukken. 

Check ons uitgebreide Organic assortiment en ga direct aan de slag met bet bedrukken van jouw item!


Bio producten

Sta jij nu ook voor bewuste keuzes maken of ben je een werkgever die staat voor het maken van bewuste keuzes, dan is onze Organic kleding ideaal voor jou! Laat een bio shirt, hoodie, polo , sweater of vest bedrukken met een toffe tekst of een bedrijfslogo. Zo zien jouw medewerkers er representatief uit, maar maken dragen zij ook mee aan het milieu. 

Ga direct aan de slag met het bedrukken van jouw organic Dames polo of Heren polo en kies uit wel 20 verschillende kleuren!