De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Wat trek jij je baby vandaag aan? Laat een baby shirt bedrukken met tekst of foto!

16-03-2020
by

Er zijn natuurlijk talloze opties als het gaat om kleding voor je kleine. Vooral tegenwoordig stikt het van de webshops en zaakjes met de hipste en schattigste shirts, pakjes en jurkjes voor baby’s. Denk bijvoorbeeld eens aan matching outfits voor moeder en dochter of stoere trainingspakjes voor de boys.

Is er bijvoorbeeld een kleine op komst of net geboren in jouw vriendenkring of familie? Door zelf een baby shirt te laten bedrukken heb jij gegarandeerd een geslaagd cadeau voor babyshower, gender reveal of als kraamcadeau. Of wie weet wil jij op een leuke en gepersonaliseerde manier wel jouw zwangerschap aankondigen?

Bedenk leuke teksten voor jouw babyshirt

Zo laat je gemakkelijk een baby shirt bedrukken met de naam van de baby. Hierbij kun je helemaal zelf textielkleur, tekstkleur en lettertype bepalen. Binnen enkele minuten ontwerp je in onze online designer je eigen gepersonaliseerd baby shirt met opdruk. Naast de naam van de baby kun je natuurlijk ook geboortedatum, geboorteplaats of een andere leuke tekst of quote laten bedrukken.


Bestel hier direct je baby shirt met tekst

Laat je mooiste plaatjes op een baby t-shirt bedrukken met foto

Naast een naam of tekst kun je natuurlijk ook een baby t-shirt bedrukken met foto of afbeelding. Hierdoor kun je je mooiste plaatjes laten vereeuwigen op een fijn shirt. Denk aan een foto, maar bijvoorbeeld ook aan een andere afbeelding of zelf een bedrijfslogo.

Onderstaand zie je bijvoorbeeld 2 knappe knulletjes met het bedrijfslogo van hun vader. Wat een plaatje hé?!

Bestel hier direct je baby shirt met afbeelding

Een baby shirt of romper als zwangerschapsbekendmaking

Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen: een filmpje waarbij de parents to be hun familieleden door middel van een bedrukt baby shirt of romper laten weten dat ze een kindje verwachten. Gegarandeerd tranen!

Bij Tshirtdeal laat je deze baby shirts en rompers voor een fijne prijs bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukt baby shirt met de opdruk ‘oma’ of ‘opa’. Of zoals de ouders die onderstaande linker romper hebben laten bedrukken ‘Ik word grote nicht’. Maar daarnaast blijft het idee op de rechter romper toch wel onze persoonlijke favoriet. Een kers verse mama die de papa ten huwelijk vraagt aan de hand van een baby romper. Te cute!Bestel hier direct je baby romper met tekst

Bestellen maar!

Kun je na al deze originele en leuke ideeën niet wachten om zelf je baby shirt te ontwerpen met tekst en/of afbeelding?

Baby shirt bedrukken

En vergeet ook niet dat wij natuurlijk ook een ruim aanbod hebben in heren en dames shirts. Op deze manier kun jij als ouder helemaal gematched met je kleine over straat in hetzelfde T-shirt.

Bestel hier direct je uniseks shirt en bestel hier direct je dames shirt.