Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

We mogen weer gaan feesten!

28-06-2021
by Bryan Kruithof

Afgelopen zaterdag mochten cafés en discotheken eindelijk weer binnen gasten verwelkomen zonder de 1,5 meter maatregel. En ook festivals mogen weer gaan plaatsvinden! Bij een negatieve testuitslag of een vaccinatie mag je vanaf nu weer ouderwets een avond uitgaan met vrienden of vriendinnen of naar je favoriete festival gaan. Je hoeft zelfs geen mondkapje meer op! Ga jij binnenkort met vrienden of vriendinnen weer een gezellig avondje uit of naar een festival? Dan hebben wij leuke en handige items voor je klaar staan!

Grappige T-shirts

Nu we weer een drankje mogen doen komen de bier en wijn opdrukken op T-shirts ook weer goed van pas! Voor heren en dames hebben wij grappige T-shirts klaar staan. Wat dacht je van het ‘2 woorden 9 letters, bier halen’ T-shirt of het ‘2 woorden 9 letters, wijn halen’ dames T-shirt! Of als jullie stevig gaan drinken is het ‘Ben je dronken?’ T-shirt ook erg grappig om te dragen. Naast deze grappige shirts hebben wij nog veel meer leuke opdrukjes om in te feesten. Bekijk hier al onze leuke carnaval items die geschikt om te dragen tijdens verschillende feestjes!

'2 woorden 9 letters, bier halen' T-shirt  'Ben je dronken?' T-shirt  '2 woorden, 9 letters: Wijn halen' Dames Shirt

Handige tasjes

Wij hebben super handige tasjes die je kan gebruiken voor op festivals, maar natuurlijk ook voor in de discotheek of het café! Zo hoef je geen grote tas mee te nemen die onhandig is! Voor dames hebben wij een handige heup tas die je helemaal zelf kan ontwerpen! Ontwerp bijvoorbeeld de heup tas met je eigen naam of ga voor een leuke foto! Je scoort namelijk al een dames heup tas met één regel tekst of afbeelding voor maar €12,-! Uiteraard hebben wij voor heren ook een tas die geschikt is voor festivals, discotheken en cafés. De heren schouder tas is het perfecte item. Ook deze tas kan je zelf ontwerpen met een tekst en/of logo naar keuze. Ga voorbereid op pad met een handige zelf ontwerpen tas!

 Dames heup tas       Heren schouder tas

Textiel met de naam van je vriendengroep

Hoe leuk is het om met je vrienden of vriendinnengroep op pad te gaan in hetzelfde outfit! Wij hebben leuke items om te bedrukken met jullie groepsnaam of ieder zijn eigen naam. Super leuk om met zijn alle te dragen in de discotheek, café of op een festival! In de zomer is het natuurlijk lekker weer en dan is het heerlijk om een T-shirt te dragen! Je scoort bij ons al een T-shirt met groepsnaam of eigen naam vanaf €7,-! Mocht het weer toch niet zo lekker zijn? Dan is een sweater of hoodie de ideale oplossing! Zo heb je al een sweater inclusief één regel tekst voor €15,- en een hoodie inclusief één regel tekst voor €17,-! Kies je favoriete item als groep en val op in de discotheek of op een festival!