Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Werkkleding bedrukt met eigen naam of logo!

26-08-2022
by Bryan Kruithof

De vakanties zijn bijna afgelopen en al het werk wordt weer volledig opgepakt. Maak een frisse start na alle vakanties met nieuwe bedrukte werkkleding! Zo kan je personeel er weer vol goede moed tegenaan. Wij hebben een ruim assortiment aan werkkleding. Denk aan T-shirts en polo’s, werkbroeken, werkjassen, horecakleding, kantoorkleding en veiligheidskleding. In deze blog lees je meer over onze werkpolo’s, werkshirts en werkbroeken!

Wil jij het gehele assortiment aan werkkleding bekijken?
Bekijk dan hier al onze werkkleding om te bedrukken!

Werkshirts en werkpolo's bedrukken

Werkshirts en polo’s bedrukken

Met het warme weer komen werkshirts en werkpolo’s goed van pas! Wij hebben een werkshirt voor heren en een werkshirt voor dames! De T-shirts zijn 180 g/m², gemaakt van 100% katoen en hebben het OEKO-TEX certificaat. Laat ze bedrukken met je bedrijfslogo op de borst of je bedrijfsnaam op de rug. Liever de bedrukking anders? Ook dat is mogelijk, want je kan het werkshirt helemaal zelf naar wens laten bedrukken! Je bestelt al een werkshirt met bedrukking vanaf €18,-!

Naast werkshirts hebben wij ook polo’s. Zo hebben wij een werkpolo voor heren en een werkpolo voor dames! Beide polo’s zijn te verkrijgen in 10 verschillende kleuren. Zo zit er vast een geschikte kleur bij die past bij jou bedrijf! De maten variëren van S t/m 6XL, hierdoor weet je ook zeker dat je alle maten beschikbaar hebt voor je personeel. Laat je een werkpolo bedrukken met je eigen bedrijfsnaam of bedrijfslogo vanaf €23,-!

Werkbroeken bedrukken

Bedrukte werkbroeken

Ben jij werkzaam in de bouw, timmerman of schiler en op zoek naar werkbroeken? Zoek dan niet verder! Maak een frisse start na de bouwvak met nieuwe werkbroeken! Deze kan je ook perfect combineren met de bovenstaande werkpolo’s of werkshirts! Wij hebben diverse werkbroeken om te bedrukken. Voor het warme weer is een korte werkbroek ideaal. Deze is te verkrijgen in de kleuren zwart en navy in de maten XS t/m 3XL! De broek is gemaakt van stretch materiaal, is winddicht en heeft verschillende zakken.

Uiteraard hebben wij ook lange werkbroeken om te bedrukken! Zo kan je kiezen voor een werkbroek met holsterzakken, maar ook voor een overall werkbroek. Deze zijn ideaal voor schilders en bestel je al met bedrukking vanaf €48,50! Laat bedrukken met een ontwerp naar keuze. Naast deze werkbroeken hebben wij er nog veel meer. Bekijk al onze werkbroeken en start met het ontwerpen van je favoriete werkbroek!

Heb jij interesse in werkjassen, horecakleding, kantoorkleding of veiligheidskleding? Ook dan kan je bij ons terecht. Wij hebben een ruim assortiment aan bedrijfskleding om te bedrukken. Bekijk hier het gehele assortiment aan bedrijfskleding om te bedrukken!