Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Wintersport kleding met een leuke opdruk!

20-01-2023
by Bryan Kruithof

Ga jij binnenkort op wintersport? Dan hoort daar leuke wintersport kleding bij! Of je nou gaat skiën, snowboarden of alleen apres skiën. Wij hebben voor iedereen wel een passend wintersport item met opdruk. In deze blog lees je meer over onze wintersport hoodies, wintersport truien en wintersport mutsen. Kies uit één van onze eigen opdrukjes of ontwerp helemaal zelf je eigen wintersport kleding. Super leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook om met je wintersport groep te doen. Zo ga je in stijl op wintersport!

Wintersport mutsen

Als je aan wintersport denkt dan denk je aan de kou en sneeuw! Daar past een warme muts natuurlijk helemaal bij! Wij hebben diverse bedrukte mutsen voor je klaar staan. Ben je van de apres ski? Ga dan voor de ‘Apres skiën kan ik wel’ muts of ga voor de ‘Schnaps jij hem nog?’ muts. Naast onze eigen opdrukjes kan je ook zelf een muts ontwerpen. Laat nu een muts bedrukken in de aanbieding. Je bestelt een muts gratis bedrukt voor €9,-! Laat bedrukken met je eigen tekst, logo of afbeelding. Super leuk om met je hele wintersport groep een muts te bestellen met eigen ontwerp. Heb jij al wat in gedachte? Bestel nu de muts inclusief bedrukking voor €9,- of bekijk al onze wintersport mutsen!

Wintersport muts bedrukken

Bedrukte wintersport truien

Naast een muts zijn truien ook heerlijk om te dragen op skivakantie. Deze kan je dragen onder je skijas. Na het skiën of snowboarden zijn ze super leuk om te dragen in de apres ski. Ontwerp je eigen wintersport sweater met eigen tekst voor €15,-! Op de sweater kan je tegen een kleine meerprijs ook je eigen logo of afbeelding toevoegen. Heb je geen inspiratie? Kies dan één van onze wintersport truien. Wat dacht je van de ‘Ski you later hater’ sweater of de ‘Do a pizza’ sweater. Ben jij meer van het snowboarden en apres skiën? Dan past de ‘Snowboarding & Drinking’ trui helemaal bij jou. Een wintersport sweater met opdruk bestel je al voor €20,50! Wacht niet langer en maak je klaar voor de wintersport met een leuke trui!

Wintersport sweater bedrukken

Wintersport hoodies

Liever een trui met capuchon? Ga dan voor een wintersport hoodie met je eigen ontwerp of een ontwerp dat al voor je klaar staat. De hoodie is nu in de aanbieding. Je bestelt een hoodie incl. één regel tekst of een hoodie incl. borstlogo bedrukt voor maar €17,-! Van deze aanbieding kan je goed profiteren als je op wintersport gaat binnenkort. Zo heb je voor een hele scherpe prijs je eigen wintersport hoodie! Daarnaast kan je ook één van onze wintersport hoodies kiezen. Op zoek naar een grappige hoodie? Ga dan voor de ‘Don’t eat yellow snow’ hoodie of ‘Sliding into your ski pants’ hoodie. Daarnaast is de ‘Apres skiën kan ik wel’ hoodie voor €25,50 ook super leuk om te dragen tijdens het apres skiën! Naast deze hoodies hebben wij er nog veel meer. Bekijk alle wintersport hoodies en ga in stijl op wintersport!

Wintersport hoodie bedrukken

Een muts, sweater of hoodie is heerlijk voor op wintersport. Maar wij hebben nog veel meer items die geschikt zijn voor de wintersport. Zo hebben wij nog veel meer mutsen, hoodies en sweaters die je helemaal zelf kan ontwerpen naar wens. Neem een kijkje op onze website en ontwerp je wintersport item!