Let op: Vaderdag orders die vóór 13 juni zijn besteld zijn vóór Vaderdag in huis. Nu even geen geld? Betaal met Afterpay!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

Artikel nummer: 18500

Kies hier uw kleur
Kies hier uw maat
Kies hier uw kleur
Kies hier uw maat
19.00 p. stuk

Wie snurkt er?

Slaap jij ook naast iemand die een geluid maakt van een graafmachine? Of heb jij een vriend/in of kennis die altijd lekker ligt de snurken? Dan is deze hoodie geschikt om cadeau te doen! Erg grappig item om mee rond te lopen! Hoodies vallen wat ruimer, controleer de maattabel goed.

Let op, het standaard design wat je ziet is zwart, je kan altijd een andere kleur bestellen, als je maar op de juiste kleur klikt!

Kijk dus goed voordat je dit item in je winkelwagen plaatst dat je de juiste kleur heb aangevinkt. Kleuren in de designer kunnen iets afwijken, voor de exacte kleuren klik je hier.

Deze hoodie bestaat uit:

50% katoen/50% polyester
270 grams
Normal fit
Buidelzak
Caphucon met koortjes
Hoodies vallen wat ruimer, controleer de maattabel goed

Is dit toch niet helemaal wat je zocht? Bekijk dan onze andere funny t-shirts.

Wil jij zelf een hoodie ontwerpen? Bekijk onze collectie heren hoodies, dames hoodies en kinder hoodies

Heb je vragen over het product of kom je niet helemaal uit met het design wat je opmaakt? Neem dan contact op met één van onze support medewerkers. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.Zij helpen je uiteraard graag!

Lig jij niet naast een graafmachine maar naast een ronkende motor? Bekijk de andere versie & bestel deze grappige hoodie dan voor hem / haar!

Wil je graag een t-shirt bedrukken? Bekijk dan snel ons brede assortiment!