Maak jouw eigen handdoek orgineel!

Deze handdoek kan je laten bedrukken hoe jij het maar wilt. De handdoek heeft een polyester band van circa 12 cm hoog waarop je jouw tekst of logo kan laten bedrukken.Het voordeel bij ons is dat je bestelt vanaf 1 stuk! Leuk multifunctioneel cadeau!
Deze handdoek is 50x100 cm groot en is te verkrijgen in 11 mooie frissen kleuren.

De handdoek is gemaakt van:

450 grams / m2
100% turkse zachte katoen
en de sublimatieband is 100% polyester.

Heb je vragen over dit artikel? Stel je vraag aan 1 van onze support medewerkers! Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Liever een grote handdoek? Bekijk dan onze handdoek 70x140!

Bijpassende slippers laten bedrukken? Bij Tshirtdeal is dit ook mogelijk! Ontwerp je eigen flipflops!

Wil je liever toch een heel ander product bedrukken? Keer dan terug naar de homepage en zoek jouw item die jij wilt laten bedrukken!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.