Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Flexfit pet bedrukken

Onze flexfit petten hebben door het rekbare design een uitstekende pasvorm. Zij hebben geen verstelbare sluiting, maar daarentegen een flexibele fit. Hierdoor kunnen ze toch de hele dag comfortabel worden gedragen.

Het ontwerpen van je flexfit pet kan gemakkelijk in onze online designer. Laat je pet bedrukken met logo of bedruk jouw eigen tekst of naam op de pet.

Naast het bedrukken van je flexfit pet kun je ook een flexfit pet borduren.

Liever kinderpetjes, een Snapback of Baseball cap bedrukken?

Is een flexfit cap toch niet helemaal wat jij zoekt? En heb je liever een verstelbare pet? Bekijk dan eens onze snapbacks, Baseball caps of kinderpetjes om te bedrukken

Top kwaliteit & top service

Heb je vragen of opmerkingen en wil je graag een van onze medewerkers spreken? Dat kan natuurlijk! Wij denken altijd zo goed mogelijk met je mee om tot het beste resultaat te komen.

Aarzel dus niet om je vraag te stellen of kom gewoon even langs! Ook kunnen we je helpen bij de keuze om te borduren of bedrukken. Je kunt ons bereiken via de mail of bel ons op: 01807-21629