De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Baseball cap borduren

Wij bieden een ruim assortiment aan baseball caps om te borduren. Een baseball cap is tijdloos en klassiek. Daarnaast past hij bij vrijwel elke gelegenheid!

Een geborduurde baseball cap is ideaal om te borduren met bijvoorbeeld je bedrijfsnaam. Zo word je wanneer je de pet draagt een lopend reclamebord voor je bedrijf! Kort om de ideale manier om reclame te maken. Daarnaast kun je natuurlijk ook een andere tekst of zin laten borduren op de pet.

Liever een baseball cap bedrukken? Dat kan! Zo kun je bijvoorbeeld ook jouw logo als afbeelding bedrukken.

Cap borduren vanaf 1 stuk

Een baseball pet borduren bij 1 stuk is mogelijk. Wij hanteren geen aantal voor een minimale afname. Hierdoor is een pet borduren goedkoop en ook voor particulieren aantrekkelijk.

Wil jij wel petten borduren in grote aantallen? Laat het ons dan weten! Dan kijken we samen naar de beste keuze en prijs die het best bij jouw past!

Tshirtdeal service

Bij t-shirt deal ben je ook welkom om met hulp van onze supportmedewerkers een ontwerp op te maken. Wij bieden deze service aan zodat je altijd het beste resultaat in huis haalt. Aarzel dus niet om je vraag te stellen aan onze supportmedewerkers, of kom even langs!