Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Queen met nummer dames t-shirt

Artikel nummer: 64000L

Kies hier uw kleur

Kies hier uw maat

Getal

  Small       Medium       Large    
  XL       XXL              
Wij kunnen u deze deal aanbieden voor 10.00 p.st

Voor jou en je geliefde een t-shirt met jullie eigen ( geluks ) nummer? De data waarop jullie verkering kregen of omdat jullie dit gewoon een mooi nummer vinden? Bestel dan hier het shirt voor haar, en klik hier om het shirt te bestellen voor hem.

Het shirt is te verkrijgen in 14 verschillende kleuren in de maten S tot en met XXL
Zit jouw maat er niet tussen? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Dit shirt is gemaakt van:
single jersey gebreid
voorgekrompen materiaal
onde hals
gekapte mouwen
dubbeldraads gestikt bij de hals, mouwen en onderboord
voorzien van zijnaden.


LET OP! Het standaard design is in de kleur zwart weergegeven. Wil jij een andere kleur? Klik dan op de juiste kleur die jij zou willen bestellen.

Check altijd even de ware kleuren en de maattabel voordat je dit item in je winkelwagen plaatst.

Wil je liever toch een ander Valentijns item bestellen? Klik dan hier om terug te gaan naar de hoofdcategorie

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.