Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Valentijn Puzzel t-shirt

Artikel nummer: 5000

heren t-shirt kleur kiezen

maat voor het heren t-shirt

dames t-shirt kleur kiezen

maat voor het dames t-shirt

Wij kunnen u deze deal aanbieden voor 22.00 p.st

Is jouw partner jouw laatste puzzelstukje? Dan wil je hem of haar vast verrassen met dit leuke Valentijnsdag Puzzel T-shirt. Je bestelt 2 shirts, eentje voor jezelf en een voor je vriend of vriendin. Dit wordt een hele mooie Valentijnsdag voor slechts 22 euro!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.