Unisex hoodies die we maar liefst in 50 trendy kleurcombinaties hebben.

Deze truien bedrukken we met elke tekst die jij kunt bedenken. Zo heb je een unieke en opvallende hoodie. De buidelzak is voorbereid op mp3-spelers. Je bestelt de 2-kleurige hoodie al vanaf €18,-.

Heb je vragen over het product of kom je niet helemaal uit met het design wat je opmaakt? Neem dan contact op met één van onze support medewerkers. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.Zij helpen je uiteraard graag!

Opzoek naar de kinder tweekleuren hoodie? Bekijk en ontwerp de hoodie direct!

Dit item bestaat uit:

80% katoen 20% Polyester
280grams/m2
Mp3 voorbereiding in buidelzak
Het gaat hier om een unisex model
Kleuren in de designer kunnen iets afwijken, voor de exacte kleuren klik je hier.

Tekst toevoegen:

1ste regel tekst + € 4,-
2de regel tekst + € 1,-
3de regel tekst + € 1,75
Iedere volgende regel tekst + € 1,25

Mis je een lettertype in de online designer? Neem dan contact met ons op!

Logo toevoegen:
Klein logo € 4,- per logo.
Groot logo + € 8,- per logo.

Hoe leuk is het om een bijpassende snapaback te laten borduren of te laten bedrukken! Bekijk snel de gehele collectie caps!

Benieuwd naar ons zeefdruk aanbod beftreft de twee kleuren hoodie? Bekijk het aanbod en begin direct je ontwerp.

Kan je maar niet uit de kleuren kiezen? Dan hebben wij voor jou om het makkelijker te maken de collega hoodie! Kies uit maar liefst 53 kleuren!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.