Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Een hoodie is een heerlijk warme trui die er ook nog eens goed uitziet. Wij bedrukken hoodies met een logo of tekst van jouw keuze zodat je een uniek exemplaar hebt. Deze college hoodie hebben we in ruim 50 kleuren al vanaf €15! Er moet hier wel een kleurtje voor jou tussen zitten.

Dit product bestaat uit:
80% Katoen/20% Polyester
In de buidelzak zit voorbereiding voor doorvoer van je oordopjes

Kosten voor het toevoegen van tekst:
1 ste regel tekst + € 4,-
2de regel tekst + € 1,-
3de regel tekst + € 1,75
iedere volgende regel tekst + € 1,25

Je kunt ook een logo laten drukken op deze hoodies:

· Klein logo tot 12cm + €4,-
Groot logo + €8,-

We hebben deze hoodies ook voor kinderen
Niet de juiste hoodie waar je naar opzoek was? Klik dan hier om onze andere hoodies te bekijken

Heb je vragen over het product of kom je niet helemaal uit met het design wat je opmaakt? Neem dan contact op met één van onze support medewerkers. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629. Zij helpen je uiteraard graag!

Check altijd even de ware kleuren en de maattabel voordat je dit item in je winkelwagen plaatst.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.