Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Dames Hoodie ontwerpen en bedrukken

Laat je dameshoodie bedrukken om er een uniek kledingstuk van te maken. Een leuke tekst, een grappig design of logo geven de hoodie een persoonlijke touch. Deze dameshoodie is verkrijgbaar in meer dan 10 kleuren in de maten S t/m XXL. Inclusief bedrukking vanaf €15,-.

  • 50% Katoen, 50% polyester
  • 270 grams
  • Normal cut unisex model

Upload een foto/logo voeg tekst toe en wij bedrukken de hoodie precies zoals u deze heeft ontworpen in de design studio.

Niet de juiste dames hoodie waar je naar opzoek was? Bekijk dan onze andere hoodies

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.