Let op Tshirtdeal gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Tshirtdeal voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees hier meer over.
Verder

  Heb jij een grappige of mooie tekst of misschien een bedrijfslogo / afbeelding die je graag op een hoodie wilt laten bedrukken?
  Bij Tshirtdeal bestel je zo’n gepersonaliseerde hoodie al vanaf 1 exemplaar.
  Ontwerp je hoodie online en bestel hem direct.
  We hebben deze hoodies in 15 verschillende kleuren vanaf 15 euro.
  Ook erg geschikt om cadeau te doen aan een vriend of vriendin!

  Voor een volwassen maat volgt u deze link.

  Goedkoper kan gewoon niet, nu een lekkere warme hoodie bedrukt met een regel tekst voor maar 15 euro.
  meerdere regels zijn ook mogelijk tegen een kleine meerprijs.

  • 1ste Regel tekst : GRATIS
  • 2 Regels : + € 2,-
  • 3 Regels : + € 1,50
  • Iedere volgende regel : + € 1,25

Logo bedrukken is ook mogelijk:

klein logo tot 10cm + €3,-
groot logo + €6,-

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.