Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Fijne werkkleding voor tuinmannen

De tuinman zorgt ervoor dat de tuin vooral in de zomer (maar deels ook in de winter) er van top tot teen goed uitziet. Het gras is mooi gemaaid en de bloemen kijken met glinsterende ogen jouw kant op! Uiteraard kom je veel in contact met mensen aan huis met een mooie tuin. Om hun onder andere een veilig gevoel te geven, heeft het altijd een mooie uitstraling om er goed uit te zien als Tuinman. Je tuinpak komt mooi van pas als je een strak logo erop plaatst van jouw bedrijf! Buiten het feit dat het tuinpak een sterk imago heeft, kan je als tuinman natuurlijk ook variëren door een sweater, shirtje of zelfs een tanktop aan te doen. Bedrukt met jouw logo! Hoe mooi is dat. Kortom, alles voor een mooie zomer :).

Bekijk het werkkleding assortiment met werkbroeken, werkshirts en nog veel meer.

Textiel bedrukken per stuk

Al 10 jaar is Tshirtdeal het adres voor bedrukking voor bedrijfskleding. Iedereen is welkom bij Tshirtdeal. Jullie kunnen bij ons grote aantallen afnemen maar ook vanaf 1 item al bestellen. Dus wanneer jullie een nieuwe werknemer in dienst krijgen, kunnen jullie ook direct voor deze persoon kleding bestellen zonder te moeten wachten.

Voor orders vanaf 25 items maken wij graag een persoonlijke offerte voor jullie op en kunnen wij een nog scherpere prijs bieden.

Eigen textiel bedrukken

Bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal. Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog andere dingen erop bedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Advies op maat

Tshirtdeal levert topkwaliteit. Wij denken graag mee met onze klanten en bepalen per order hoe wij het mooiste resultaat kunnen behalen. Wij maken kosteloos aanpassingen aan jullie logo als dit nodig is, zodat jullie een optimaal resultaat in handen krijgen.

Wij hechten veel waarde aan een lange termijn relatie met onze klanten. We vinden het belangrijk dat jullie tevreden zijn en terugkomen voor een volgende order. Wij werken niet met contracten dus jullie zitten nergens aan vast.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie interesse in een of meer items uit onze catalogus of willen jullie een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Bestellen jullie via de verkoopafdeling dan krijgen jullie een vaste accountmanager toegewezen. Dit is jullie vaste contactpersoon voor deze en volgende orders. Deze persoon weet dus alles van de order en kan ook zonder problemen een nabestelling voor jullie opmaken.

In onze catalogus staan geen prijzen, maar als jullie interesse hebben in een of meerdere bepaalde producten neem dan contact met ons op.

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail. Of per telefoon via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, live chat en WhatsApp.