Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Sportkleding laten bedrukken voor je badmintonvereniging

Tshirtdeal is al 10 jaar hét adres voor het bedrukken van sport en vrijetijdskleding.Wij leveren aan diverse sportverenigingen van amateurverenigingen tot professionele clubs. Bij ons kun je al vanaf 1 item bestellen. Mooi gepersonaliseerd textiel voor iedereen binnen handbereik!

Gepersonaliseerde badmintonkleding

Voor jullie badmintonvereniging kunnen wij shorts/ skorts of sport shirts/polo’s bedrukken met jullie clublogo.. Voor na de training of wedstrijd hebben wij trainingspakken of een lekkere warme hoodie. Uiteraard mogen ook de medewerkers/ vrijwilligers van de vereniging niet vergeten worden. Wat dachten jullie van een mooie gepersonaliseerde polo voor hen? De mogelijkheden zijn eindeloos!Eigen textiel

Bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal. Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog sponsoren, rugnummers, namen of iets anders gedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Advies op maat

Bij Tshirtdeal denken wij graag mee met de klant.Wij zetten graag dat extra stapje om jullie een perfect item in handen te geven. Wij maken gebruik van diverse druktechnieken en kijken per order welke het meest geschikt zal zijn. Daarnaast kunnen wij, indien nodig, een aanpassing maken aan uw logo zodat deze nog beter gedrukt kan worden. Dit zit bij onze zeer scherpe prijs inbegrepen.

Iets leuks gezien op onze website of in de catalogus neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Wij maken graag een mooie offerte voor jullie op. Bij grotere afname ( meer dan 25 items) kunnen wij u zelfs een groepskorting aanbieden. Jullie krijgen een vaste accountmanager toegewezen. Voor deze en alle volgende orders hebben jullie contact met deze persoon. Daar jullie bij ons al vanaf 1 item kunnen bestellen is nabestellen als er bijvoorbeeld een nieuw lid ook kleding wil een piece of cake. Jullie wensen zijn immers al bekend bij ons! Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail, via de telefoon, WhatsApp of Facebook.

Wij vinden het belangrijk dat jullie keer op keer bij ons terugkomen en daarom zetten wij graag een extra stapje om te zorgen dat jullie echt tevreden zijn. Wij vinden het plaatsen van een bestelling wel altijd een vrije keuze dus daarom werken wij niet met contracten.

Sportaccessoires bedrukken met je sportclub

Wij drukken naast sport en vrijetijdskleding ook diverse accessoires, denk hierbij aan tassen, handdoeken of mokken .Ons ruime standaard assortiment vinden jullie op onze website. Daarnaast kunnen wij nog veel meer items bestellen. Deze staan in onze online catalogus. Heb je interesse in een of meerdere items neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact met Tshirtdeal

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de email. Neem voor vragen gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 0180-721629. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, live chat en whatsapp