Even geen geld? Plaats en betaal je order met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Bedrukte kleding voor sportclubs bestellen

Tshirtdeal is al 10 jaar hét adres voor het bedrukken van sport en vrijetijdskleding.Wij leveren aan diverse sportverenigingen van amateurverenigingen tot professionele clubs.

Denk bijvoorbeeld aan een hoodie, polo of shirt met eigen logo of clubnaam.

Wij hebben een breed assortiment, geschikt voor alle sporten.
Ga direct naar:

Textiel bedrukken per stuk

Al 10 jaar is Tshirtdeal het adres voor bedrukking voor grote en kleine sportverenigingen. Iedereen is welkom bij Tshirtdeal. Jullie kunnen bij ons grote aantallen afnemen maar ook vanaf 1 item al bestellen.Dus wanneer jullie een nieuw clublid hebben kunnen jullie ook direct voor deze persoon kleding bestellen zonder te moeten wachten op andere nieuwe leden.

Voor orders vanaf 25 items maken wij graag een persoonlijke offerte voor jullie op en kunnen wij een nog scherpere prijs bieden.

Advies op maat

Tshirtdeal levert topkwaliteit. Wij denken graag mee met onze klanten en bepalen per order hoe wij het mooiste resultaat kunnen behalen. Wij maken kosteloos aanpassingen aan jullie logo als dit nodig is zodat jullie een optimaal resultaat in handen krijgen.

Wij hechten veel waarde aan een lange termijn relatie met onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat jullie tevreden zijn en terugkomen voor een volgende order. Wij werken niet met contracten dus jullie zitten nergens aan vast.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie interesse in een of meer items uit onze catalogus of willen jullie een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Bestellen jullie via de verkoopafdeling dan krijgen jullie een vaste accountmanager toegewezen. Dit is jullie vaste contactpersoon voor deze en volgende orders. Deze persoon weet dus alles van de order en kan ook zonder problemen een nabestelling voor jullie opmaken.

In onze catalogus staan geen prijzen, maar als jullie interesse hebben in een of meerdere bepaalde producten neem dan contact met ons op.

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail. Of per telefoon via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, live chat en WhatsApp.