De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Kleding bedrukken voor je vechtsportvereniging

Op maat kleding ontwerpen en laten bedrukken voor jullie vechtsport vereniging? Bij Tshirtdeal zijn jullie aan het juiste adres!

Al 10 jaar levert Tshirtdeal topkwaliteit bedrukt textiel aan sportverenigingen. Iedereen is welkom bij Tshirtdeal van kleine verenigingen tot grote professionele sportclubs.

Gepersonaliseerde sportkleding

Voor jullie vechtsport vereniging kunnen wij fijn zittende sportkleding voor u bedrukken om in te trainen. Of wat dachten jullie van een lekkere warme hoodie met jullie clublogo. Vergeet ook de medewerkers/ vrijwilligers van de vereniging niet. Hoe leuk is het als zij kleding dragen met het clublogo!

Begin gelijk met het ontwerpen van een gave hoodie!


Eigen textiel

Bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal.Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog sponsoren, rugnummers, namen of iets anders gedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Sportaccessoires bedrukken voor je sportclub

Wij bedrukken zowel sport- als vrijetijdskleding en naast kleding kunnen wij ook andere producten als tassen, clubhanddoeken of mokken bedrukken. Op onze website vinden jullie ons ruime standaard assortiment. 

Advies op maat

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Tshirtdeal. Wij denken graag mee met de klant en zetten graag dat extra stapje om de klant een mooi product in handen te geven. Wij kiezen uit onze diverse druktechnieken welke het meest geschikt is voor jullie ontwerp. Ook kunnen wij, indien dit nodig is, aanpassingen maken aan uw ontwerp om deze nog mooier te kunnen drukken. Uiteraard zit deze service in onze scherpe prijs inbegrepen.

Hebben jullie interesse in een of meerdere items van de website of uit de catalogus neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij maken graag een persoonlijke offerte voor jullie op. Bij grotere aantallen ( vanaf 25 stuks) kunnen wij jullie eventueel zelfs een nog scherpere prijs bieden!

Na een aanvraag krijg je een persoonlijke accountmanager toegewezen. Deze persoon is te bereiken via email, whatsapp en telefoon. Jullie kunnen herhaalorders gemakkelijk en snel via deze contactpersoon plaatsen. Jullie wensen zijn dan reeds bij ons bekend! Bij ons kan al vanaf 1 item worden besteld, een nabestelling voor bijvoorbeeld een nieuw clublid is dan ook zo geplaatst.

Wij zien onze klanten graag keer op keer terug en hechten veel waarde aan een lange termijn relatie. Wel vinden wij dat iedereen vrij is in de keuze hoe veel en hoe vaak zij bestellen, zodoende werken wij niet met contracten.

Contact met Tshirtdeal

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de E-mail. Neem voor vragen gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook , live chat en whatsapp