De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Kleding laten bedrukken voor je handbal vereniging

Mooie handbalkleding met jullie logo! Bestel ze snel bij Tshirtdeal.

Tshirtdeal staat voor kwaliteit. Wij leveren de beste kwaliteit textiel en bedrukking. Jullie kunnen bij Tshirtdeal terecht voor sportkleding maar ook voor vrijetijdskleding. Ons ruime standaard assortiment vinden jullie op de website. Kunnen jullie op onze website toch niet helemaal het juiste item vinden, geen probleem! Wij kunnen buiten het standaard assortiment nog veel meer items bestellen. Neem hiervoor contact met ons op!


Gepersonaliseerde handbalkleding per stuk

Voor jullie handbalvereniging kunnen jullie denken aan items als sportshirts met lange of korte mouwen of sportbroeken voor tijdens de training of wedstrijd.

Na de training kunnen jullie bijvoorbeeld een heerlijk warme hoodie of vest aantrekken met jullie clublogo.
Ook de medewerkers, supporters en/of vrijwilligers dragen een mooi shirt of polo.

Sportaccessoires bedrukken voor je sportclub

Buiten textiel om drukken wij natuurlijk ook andere producten die geschikt zijn voor je sportclub. Denk aan diverse items zoals tassen, handdoeken of mokken

Textiel bedrukken per stuk

Al 10 jaar is Tshirtdeal het adres voor bedrukking voor grote en kleine sportverenigingen. Iedereen is welkom bij Tshirtdeal. Jullie kunnen bij ons grote aantallen afnemen maar ook vanaf 1 item al bestellen.Dus wanneer jullie een nieuw clublid hebben kunnen jullie ook direct voor deze persoon kleding bestellen zonder te moeten wachten op andere nieuwe leden.

Voor orders vanaf 25 items maken wij graag een persoonlijke offerte voor jullie op en kunnen wij een nog scherpere prijs bieden.

Eigen textiel bedrukken

Bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal. Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog sponsoren, rugnummers, namen of iets anders gedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Advies op maat

Tshirtdeal levert topkwaliteit. Wij denken graag mee met onze klanten en bepalen per order hoe wij het mooiste resultaat kunnen behalen. Wij maken kosteloos aanpassingen aan jullie logo als dit nodig is zodat jullie een optimaal resultaat in handen krijgen.

Wij hechten veel waarde aan een lange termijn relatie met onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat jullie tevreden zijn en terugkomen voor een volgende order. Wij werken niet met contracten dus jullie zitten nergens aan vast.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie interesse in een of meer items uit onze catalogus of willen jullie een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Bestellen jullie via de verkoopafdeling dan krijgen jullie een vaste accountmanager toegewezen. Dit is jullie vaste contactpersoon voor deze en volgende orders. Deze persoon weet dus alles van de order en kan ook zonder problemen een nabestelling voor jullie opmaken.

In onze catalogus staan geen prijzen, maar als jullie interesse hebben in een of meerdere bepaalde producten neem dan contact met ons op.

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail. Of per telefoon via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, live chat en WhatsApp.