Even geen geld? Plaats en betaal je order met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Gepersonaliseerde turnkleding laten bedrukken

Willen jullie mooi gepersonaliseerd textiel voor jullie turn/ gymnastiek vereniging? kijk niet verder!

Tshirtdeal staat voor kwaliteit. Wij leveren al 10 jaar o.a. kleding aan grote en kleine sportverenigingen. Van amateurs tot professionals, iedereen is welkom bij tshirtdeal.


Gepersonaliseerde sportkleding

Voor jullie turn of gymnastiekvereniging kunnen jullie denken aan fijn zittende sportkleding met bedrukking om in te trainen op of een heerlijk warm trainingspak met het clublogo voor over de wedstrijdkleding. Of wat dachten jullie van gepersonaliseerde kleding voor de supporters of voor de medewerkers van de vereniging. Er zijn zoveel mogelijkheden!

Gelijk beginnen met een hoodie ontwerpen? Klik dan hier.

Eigen textiel

Bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal. Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog sponsoren, rugnummers, namen of iets anders gedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Sportaccessoires bedrukken voor je sportclub

Denk daarbij aan tassen, handdoeken of mokken Op onze website vinden jullie ons ruime standaard assortiment. Kunnen jullie toch niet helemaal vinden wat jullie zoeken, geen probleem. Wij kunnen nog veel meer items bestellen. Kijk voor deze

Ook zo’n leuke tas ontwerpen!

Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij het zeer belangrijk dat u tevreden bent. Wij zetten graag dat extra stapje voor u om een optimaal resultaat te behalen. Uit onze diverse druktechnieken kiezen wij de techniek waarmee uw ontwerp het beste tot zijn recht komt. Is uw logo nog niet helemaal optimaal om te drukken? Geen probleem, wij maken graag kosteloos aanpassingen aan uw logo zodat deze mooi gedrukt kan worden.

Iets leuks gezien op onze website of in de catalogus, neem dan vrijblijvend contact met ons op.Wij maken graag een persoonlijke offerte voor u op. Bij afnames vanaf 25 items kunnen wij u zelfs een nog scherpere prijs bieden! Wij vinden het zeer belangrijk dat jullie tevreden zijn en zien jullie graag vaak terug voor meerdere orders. Wel vinden wij wel dat het ieder vrij moet staan hoeveel en hoe vaak ze bestellen, daarom werken wij niet met contracten. Jullie krijgen een vaste accountmanager aangewezen. Jullie hebben altijd contact met deze persoon en deze weet dan ook precies wat jullie willen. Het plaatsen van een nabestelling ( dit kan al vanaf 1 item) is dus een piece of cake.

Contact met Tshirtdeal

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de email. Neem voor vragen gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 0180-721629. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, live chat en whatsapp.