Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Wil jij voor je voetbalclub kleding laten bedrukken en bestellen?

Dan is Tshirtdeal de zeker juiste textieldrukkerij voor jullie voetbalclub.

Wij werken met goede kwaliteit kleding in zowel sportkleding als normale kleding. Wij werken met een uitgebreid assortiment op de website, maar buiten de website om kunt u nog veel meer textiel of andere producten bestellen.

Gepersonaliseerde sportkleding

Voor onze sportkleding kun je denken aan shorts en cool dry shirtjes om in te spelen of trainen. Maar ook een mooie polo of trainingspak met logo erop bedrukt voor na de training of wedstrijd. Om bijvoorbeeld de wedstrijd nog eens na te bespreken met je teamgenoten of je misschien wel achter de bar aan het helpen bent in de kantine.

Wellicht denken meerdere personen achter de bar of uit het bestuur dan ook wel van 'doe mij ook zo'n polo!'
Bij een aanvraag van meer dan 25 stuks kun je een persoonlijke offerte laten opmaken. Hierbij kijken wij natuurlijk altijd of er eventuele korting mogelijk is.
Echter is bestellen vanaf 1 stuk natuurlijk ook gewoon mogelijk. Zo hoef je niet te wachten op nieuwe teamleden wanneer je nieuwe kleding wilt bestellen.

Tshirtdeal bedrukt kwalitatief goede en betaalbare items voor jullie voetbalclub.

Advies op maat

Wij kunnen natuurlijk ook jouw eigen textiel bedrukken. Hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog sponsoren, rugnummers, namen of iets anders gedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook.

Wij leveren al 10 jaar bedrukte kleding aan verschillende clubs, zowel amateuristisch als professioneel.

Wij zijn geen textieldrukker die alles klakkeloos op het textiel drukt, wij denken echt met jullie mee om het mooiste resultaat te behalen. Dit doen wij met zowel drukmethodes, als logo’s. Dit wil zeggen dat wij jullie altijd de mooiste drukmethode adviseren, en wij de logo’s voor jullie kunnen perfectioneren dat de uitkomst altijd naar wens is. Uiteraard rekenen wij hier geen extra kosten voor.

Ons doel is dat jullie tevreden zijn met jullie kleding en we jullie weer bij ons zien terugkomen. Wij vinden een lange termijnrelatie altijd erg fijn zodat je weet wat je aan elkaar hebt. Wij werken niet met contracten omdat wij vinden dat iedereen vrij is om te doen wat hij of zij wilt.

Sportkleding bedrukken per stuk

Het fijne bij Tshirtdeal is dat je dus al vanaf 1 stuk kan bestellen, wanneer er dus een nieuw team genootje bij het team komt hoef je niet eerst te wachten voordat je weer 10 nieuwe spelers of speelsters hebt.

Contact met Tshirtdeal

In onze catalogus staan geen prijzen, maar als jullie interesse hebben in een of meerdere bepaalde producten neem dan contact met ons op.

Dit kan via mail.

Na het eerste contact krijg je een persoonlijke accountmanager toegewezen zodat jullie altijd één vast contact persoon hebben. Deze persoon is gemakkelijk te bereiken via email, WhatsApp en telefonisch. Het fijne aan een vast contact persoon is dat de accountmanager alles weet over jullie orders en aanvragen. Hierdoor kan er sneller en beter geschakeld worden en hoef je vraag steeds niet opnieuw worden uitgelegd.

Sportaccessoires bedrukken voor je sportclub

Buiten textiel om drukken wij natuurlijk ook andere producten die geschikt zijn voor je sportclub. Denk aan ballen, mokken en uiteraard clubhanddoeken!

Hoe tof zijn deze voor jullie team?
Hebben jullie na het lezen nog vragen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.
Stuur een mail of bel ons via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.