De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Bedrukte sportkleding voor jouw basketbalvereniging

Kijk niet verder! Hier vinden jullie de mooiste bedrukte kleding voor jullie basketbalvereniging!

Tshirtdeal is al 10 jaar hét adres voor de beste kwaliteit bedrukte kleding. Wij bedrukken kleding voor allerlei sportverenigingen, van amateurs tot professionals

Gepersonaliseerde basketbalkleding

Voor jullie basketbalvereniging kunnen wij de mooiste sport- en vrijetijdskleding drukken. Op onze website vinden jullie ons ruime standaard assortiment.

Wat dachten jullie van gepersonaliseerde basketbal jerseys of shorts voor tijdens de training of wedstrijd. Jullie supporters dragen uiteraard ook een shirt met jullie clublogo. Voor of na de training dragen jullie een lekkere warme hoodie met opdruk , de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook komen de medewerkers/ vrijwilligers goed voor de dag met gepersonaliseerde kleding.


Eigen textiel

Bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal. Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog sponsoren, rugnummers, namen of iets anders gedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Sportaccessoires bedrukken met je sportclub

Naast kleding kunnen wij ook diverse accessoires voor jullie drukken. Denk daarbij aan tassen, handdoeken of mokken.

Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij klanttevredenheid het allerbelangrijkste. Wij zien u graag keer op keer terug bij ons. Wij denken graag mee met onze klanten en kiezen uit onze diverse druktechnieken met welke techniek uw logo/ ontwerp het mooiste tot zijn recht zal komen. Daarnaast kunnen wij kosteloos aanpassingen maken aan uw logo zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Wij willen graag een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten toch werken wij niet met contracten. Wij geloven dat iedereen vrij moet zijn om te bestellen zo vaak en veel als zij zelf willen.

Klinkt goed toch? Neem vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op als jullie interesse hebben in items uit de catalogus of een order willen plaatsen van meer dan 25 items. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor u op. Bij grotere aantallen kunnen we jullie zelfs een nog scherpere prijs aanbieden. Jullie krijgen dan een vaste accountmanager aangewezen. Jullie hebben voor deze en alle volgende orders altijd contact met deze persoon. Zo wordt nabestellen heel makkelijk. Bij ons kunnen jullie al vanaf 1 item bestellen dus een nabestelling voor 1 nieuw clublid is zo geplaatst

Contact met Tshirtdeal

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de E-mail. Neem voor vragen gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, live chat en whatsapp